PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

14/05/11

Tudung saji berwarna-warni

Selamat pagi semua. 

Tudung saji adalah digunakan untuk menutup makanan agar ia tidak terdedah kepada benda-benda yang tak sepatutnya masuk dalam makanan. Betul tak? Tapi jangan ingat tudung saji buat tutup makanan jer. Tudung saji juga boleh dijadikan hiasan tau. Tak caya meh tengok tudung saji berwarna-warni nie.


Cantik kan tudung saji yang dah dihias dengan reben nie. Bagi yang minat seni, mungkin senang nak buat. Tapi yang tak bape minat, beli jer lah jawabnya. 

Nak IPhone Putih nie, Baca sini


10 ulasan:

mcm ni lah berkata...

wahhhh ske tengok tudung saji tu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

cantik, kita pakai tudung salji yang biasa je, kalo lawa2 camni sayang plak nak tudung makanan nanti kotor

mamalieyna berkata...

cantik kan..eina kt umah ada seketul buat hiasan, tp anyaman hasil kerja tangan mak sndiri, guna mengkuang~ hee~

*pontian dkt kg parit panjang, umah mertua..hee~

Imaan09 berkata...

selalu tgk kt kampung2 laa.. my MIL umah mmg tudung saji berwarna warni mcm tu laa

dilazfamily berkata...

mcm ni lah:cantik kan

dilazfamily berkata...

Anje: ini memang hiasan jer. sayang kan nak buat tutup lauk, takut jadi kotor lak

dilazfamily berkata...

imaan09:betul tu, biasa kat kampung banyak benda-benda macam nie, sebab diaorg rajin buat.

dilazfamily berkata...

mama:dah dekat ngan kampung abah dilaz.Dilaz pontian kat kayu ara pasong, kampung abah kat benut

fRaMe+LenSeS berkata...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Mehedi Hassan berkata...

May i know the adress where i can buy tudung saji? then i can come this Saturday to visit insya-Allah...I gonna need 50 of them.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails