PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

14/05/11

Bile nak Gaji nie

Ini adalah entri meluahkan perasaan geram, marah dan sedih. Maaf yer.
Hari nie dah separuh bulan, tapi gaji tak dapat lagi. Bile nak gaji nie? Duit dah kurang tak tahu nak cari mana lagi. Nak tunggu duit Blog, jauh lagi boleh cash-out. Bisnes online pun kejap ada kejap tak de. Dah tak tahu nak buat cam mana 

Susah bile kena sub-kontrak dengan Government nie. Tak pasal langsung. Dulu My Love keje ngan sub-kontrak dengan Government juga sama cam nie. Bile nak gaji wahai En Boss. Zaman sekarang bukan cam dulu. Barang semua mahal, tak de gaji macam mana nak hidup.


P/S: Syukur alhamdulillah jika dapat duit banyak nie. Itu durian runtuh namanya.

1 ulasan:

Nour Akmal berkata...

kalau gaji berkepuk2 macam duit kat atas tu kan best..huhuhu..

*KIC berangan..=p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails