PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

28/02/11

GIVEAWAY - SAYA NAK HADIAH NIE

 STICKY MODE UNTIL 28 FEBRUARI 2011
Salam semua. 

Saya nak buat Giveaway sempena pembukaan BLOGSHOP DILAZ COLLECTION, hak milik persendirian Dilaz aka DILAZ FAMILY. Harap-harap dapat sambutan dari anda semua. Good Luck and Thank You.

GIVEAWAY - SAYA NAK HADIAH NIE
 GA bermula (23 JANUARI 2011- 28 FEBRUARI 2011)

Syarat penyertaan mudah sahaja. Sila lihat di bawah. 

SYARAT2x YER
1. Blogger dan ada alamat di Malaysia
2. Follow blog  ini, dan ini ( ADA 2 BLOG KENA FOLLOW TAU) 
3. Masukkan banner di atas di dalam entri dan sidebar uools serta link kan ke blog DILAZ FAMILY
4. Tag 2 orang kawan blogger (pastikan kawan itu tahu anda tag dia). Kalau lebih tag lagi baik
5. Tinggalkan url penyertaan uools dan alamat e-mail di ruangan komen di blog DILAZ FAMILY
 ITU SAJE SYARAT YER

Hadiah untuk pemenang GA :
HADIAH UTAMA : SATU SET DHIA PERFUME  
HADIAH SAGUHATI : 2 KAD CROSS-STITCH (UNTUK 2 PEMENANG BERTUAH)
dan
HADIAH untuk FOLLOWER BERTUAH : CROSS-STICH BERFRAME 
( UNTUK FOLLOWER KE-123 blog DILAZ FAMILY dan FOLLOWER KE-29 blog DILAZCOLLECTION)



SENARAI PESERTA GIVEAWAY SAYA NAK HADIAH NIE
SETAKAT 28/02/2011 kul 4 petang

  1. CUTE MUM
  2. eima
  3. eb ezrin2
  4. Myra Jay
  5. nanakimie
  6. fadzillah kamarudin
  7. azatiesayang
  8. nina zarina
  9. ch@
  10. zaiikulim
  11. Mama Zharfan
  12. Miza Yusof
  13. qard
  14. umiliza989
  15. kopok lekor
  16. MRS K
  17. cempakakuning
  18. taufidris
  19. Kakngah
  20. sakinah
  21. anin
  22. nurul hezrina
  23. miss l0vely
  24. ady-shariz
  25. erawatie
  26. Imanmom
  27. sarah
  28. inasepi
  29. juniza
  30. inahasan
  31. Ibu Ayra
  32. ayu selalu
  33. tiefazatie
  34. N@di@
  35. nadiah
  36. Syed &vamp; yuss
  37. greenviolet
  38. syakila
  39. Nana
  40. Ctnurkhijah
  41. Cik Puan Netty
  42. lurun nauzzi namzar
  43. tomato kering
  44. uNa
  45. Miss Mucuk!
  46. Nadratul
  47. Ayu Darwisya
  48. JaSSNaNi
  49. miera momo chan
  50. shieydah-shieda
  51. Nadiah Sidek
  52. fa10
  53. Someone....somewhere
  54. adianiez AIDA
  55. Ash Anas
  56. kak yong
  57. efipurpleshine
  58. cahaya pelangie
  59. ZyLa
  60. Zalina
  61. shera haifa
  62. anisahsofiah
  63. my shaizhar blog contest
  64. Jieda
  65. cheq nu'nu
  66. deqlis 
  67. kehelan 
  68. bambam 
  69. Huda 
  70. Nida 
  71. mellow 
  72. chococream
  73. Aisis
  74. jamie
  75. Mizz Farah
  76. alyaaboolat
  77. cik niza
  78. Nurul Izza
  79. cik puan hady
  80. aanie
  81. farhana
  82. mamatomel
  83. Mama Rayyan
  84. fadwa
  85. sofiaHB
  86. Rosilah
  87. amalina ali
  88. ika puk puk
  89. mariah_smile
  90. Mamawana 
  91. Miss Kira 
  92. Lya Mama Asya
  93. Cute Mummy
  94. Zanna
  95. Ogy
  96. Leen
  97. eda_ej
  98. NOOR FATIN
  99. Missz Garden
  100. izan cute
  101. hamizah yacub
  102. syatoza
NEW ENTRY ...PLZ SCROLL DOWN. TQ

119 ulasan:

Cute MuM berkata...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

nuruluyunmazlan@yahoo.com

eima berkata...

http://eima-contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

TQ

eb ezrin2 berkata...

join
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html
tq
mamaaerish@gmail.com

Myra Jay berkata...

MJ join ya..

ID : Myra Jay

Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

E-mail : normj1001@hotmail.com

nanakimie berkata...

join:)
nana.kimie@yahoo.com
http://nanakimie.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Dinaz..k.atie dah join gak..jemput ziarah yer..makasih

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Fadzillah Kamarudin berkata...

sorry...
kat dua2 tempat ada banner...
kat entry dan sidebar...

ninazarina berkata...

okay sudah follow! :)
semoga terus berjaya k

http://ninazarina.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

ch@ berkata...

yuhuuu, kita support.
http://orencantik.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html
tQ-tQ-tQ. HB satu ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Dinaz..okey dah betulkn,luper lakkk...makasih inform k.atie!

zaikulim berkata...

salam kenal zai join



id;zaikulim

email:zbintim@yahoo.com.my

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Mama Zharfan berkata...

me join

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

email : suzie284@yahoo.com

Miza Yusof berkata...

salam. miza join,

id follower: miza yusof

link: http://haycontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

email: mizayusof90@yahoo.com

Qard91 berkata...

QARD JOIN

ID:QARD

http://qard91.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

EMAIL:QARD91@YAHOO.COM

umiliza989 berkata...

salam perkenalan
saya join nie..
id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html
email:norlizam5@gmail.com

**kopoklekor** berkata...

da join da...
folower:115.15

http://yeedizaty.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-ni.html

**kopoklekor** berkata...

da join da...
folower:115.15

http://yeedizaty.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-ni.html

email:yeed.izaty@yahooo.com

MRS. K berkata...

join!

http://ibuhadif.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

miss_kebab0520@yahoo.com

**kopoklekor** berkata...

oppss lupa lak buh sdbar...

da buh pon k..

http://yeedizaty.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-ni.html

Miza Yusof berkata...

salam. miza dah update. jemput tengok :)

eb ezrin2 berkata...

eb dh polo u... no 109 tuh yer :)
muker eB sendiri....
komen n3 laks muker aerish.... hik3

jom jenguk kami :)
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

eb ezrin2 berkata...

tapi sebanrnyer eb dh polo 2 kali... gambor len2... ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... cuber tgk betoi3.... satu kat ats, satu kat baris bwh skali ;p

cempakakuning berkata...

Salam kenal.
Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

cempakakuning berkata...

Lupa nak letak email pulak.

Email-norzie_hany@yahoo.com

taufidris berkata...

BRO JOIN

ID:TAUFIDRIS

EMAIL:taufidris@yahoo.com

http://taufidris.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

kakngah berkata...

hai..
nk joint ur GA

my n3 >>> GIVEAWAY - SAYA NAK HADIAH NIE

my id >>> adnilsa_aslinda

my email >>> adnilsa_aslinda@yahoo.com.my

segalanyer kuterima... berkata...

Join
id;sakinah
http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

anin berkata...

anin join

http://seindahbayu.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

id:anin


email: farhanin1984@gmail.com

wan nurul hezrina abd halim berkata...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

join

id nurul hezrina

nurulhezrina1983@yahoo.com.my

misz l0vely berkata...

saLam...
hYe!
j0in ur GA...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

tq...
;)

Adyshariz berkata...

salam

aisha join gak

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

id : adyshariz

TQ

Putri Malu berkata...

macam mana nak tag rakan ye.. a tau la..huhu

dilazfamily berkata...

putri malu: tag ( letak nama kawan kat dalam entri contst, pas tu bgtau kawan awak. tu jer)

EraWaTiE berkata...

Ok join

http://erawatie18.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

imanmom berkata...

salam,saya join ya!

http://tungkukayu.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

tq

sarah berkata...

Salam join erk

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

inasepi berkata...

salam,saya join ya!

http://inasepi.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

juniza berkata...

salam

Ju join gak

http://blogjuniza.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

inahasan berkata...

layan ga kat cini lah

http://inahasan.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Ibu Ayra berkata...

Salam kenal...

ros join
http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

email: rosrusli@gmail.com

TQ!

ayuselalu berkata...

ok bereh

http://ayuayu101.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

ayuayu101@yahoo.com

tiefazatie berkata...

salam sis..ifa join yaa

id follower: tiefazatie

email: pinkteddy84@gmail.com

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

tq sis!

N@di@ berkata...

http://nadiacontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

nadia join jugak cini

nadiah berkata...

salam,saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

jom join GA saya..

Syed & Yuss berkata...

MatCed nk join!

http://syedyuss.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

sanji_90@yahoo.com.my

greenviolet berkata...

zaza da join contest ni

http://soullover86.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

hatikutercuit86@yahoo.com

syakila berkata...

join sama

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

noeill_11@yahoo.com.my

Nana berkata...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html
nanamrul@yahoo.com

ctnurkhijah berkata...

ct join jugak

http://thecolourfulisland.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

id:ctnurkhijah

sy_ifal06@yahoo.com

CiK PuaN NeTTY berkata...

me joined!;p

id follower: skyjuice

http://skyjuicemyself.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

email: spinx211_nutzz@yahoo.com

lurun nauzzi namzar berkata...

saya pn join gak nie...

emel : red_suemin@yahoo.com

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-hadiah-nie.html

tomatokering :) berkata...

joined ! :)

http://tomatokering.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

id : tomato

emel : uchiekochie@yahoo.com

uNa berkata...

dh join

http://husna-una.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

email :nurul_impian85@yahoo.com

tq

Miss Mucuk ! berkata...

salam..sy join..

id : Miss Mucuk !

email : putericinta91@yahoo.com

http://mizzchenta91.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

nadratul berkata...

joined

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

♥Ayu Darwisya♥ berkata...

salam....saye dh join...

emel: are_u77910@yahoo.com.my

http://nidyr.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

JaSSNaNi berkata...

nak join gak ye.. :)

email: nora@artisticcontrols.com

http://jassnani.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

miera momo chan berkata...

miera join!

id follower:miera momo chan
link
http://mieramomochan.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

shieydah-shieda berkata...

join jugak..
terima kasih..
email::shidah_pc@yahoo.com.my
ur entry here..
http://shieydah-shidah.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Nadiah Sidek berkata...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

umm_syuhada@yahoo.com

fa10 berkata...

join juga,

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

sOmeOne....sOmewHerE...:) berkata...

join..
http://analerr.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-ini.html

adianiez AIDA berkata...

http://adianiezgiveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

aida join !!!
nak jemput join 1st GA aida plaks ye...
hadiah pun menarik...!

AshAnas berkata...

saya dtg menjoinkan diri

http://contest4anas.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

myazara.arikaahs@gmail.com

kakyong berkata...

kakyong join..

id : kakyong

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Efipurpleshine berkata...

fi join....

efi

http://efipurpleshine.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

♥ PeLanGie ♥ berkata...

salam.

saya join yea. (:
http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

id; cahayapelangie

email ; cahayahidayah@ymail.com

*saya follower ke 160. huu~

zyLa berkata...

sala...dah join

http://zylaroxy.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

id:zyla
email:roxy2203@gmail.com

Zalina berkata...

Saya dtg join

id;zalina

email;zalina50@yahoo.com

http://usharapa.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

shera haifa berkata...

shera join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html
email : cute_hakirow@yahoo.com

anisahsofiah berkata...

salam

sy join

http://anisahsofiah.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

anisahsofiah_87@yahoo.com.my

tq :)

my shaizhar blog contest berkata...

saya joint
id followers : my shaizhar blog contest
email : myshaizhar@gmail.com

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Jieda berkata...

salam..saya join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/01/giveaway-saya-nak-hadiah-ni.html

Jieda berkata...

sori..lupa email

id: jieda
email: jieda79@yahoo.com

Nu'nu Safia berkata...

salam...CN nak join....

id follower : cheq nu'nu
email : aziey_ann@yahoo.com.my

http://sweetlovelysafia.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

thanks ye =)

deqlis berkata...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

deqlis dah join!!..
ellismelia@yahoo.com

Kehelan berkata...

salam

sy dh joined

http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

b a m b a m ' s berkata...

cik bambam join! :P

http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Huda berkata...

me join

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

id: Huda

Nida berkata...

As-salam..

Kak Nida mencuba.. moga-moga ada rezeki buat kami sekeluarga..ameennn

http://nisajijah.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Id follower: Nida
email: radinsah@gmail.com

cikpuanhady berkata...

salam kak, nak tny, pemenang utama ditentukan melalui kreatif entri ke? kalau sudi, reply kat my blog eh..tq..

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

mellow berkata...

http://mellowtypo.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

joined !

emel : mellow_yana90@yahoo.com

chococream berkata...

salam.. sy join ye ^_^

id follower: chococream

link:
http://lovechocolate-ga.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

email:
nurinhusnina03@gmail.com

Ai-Sis berkata...

http://crazreeme.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

dah masuk dah :D

Iskandar_007@hotmail.com

jamie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
jamie berkata...

http://cheritacheritotkita.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

email : jamilahismail91@yahoo.com

:D

Mizz Farah berkata...

mizzfarah join :)

http://nottygirlz.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

alyaaboolat berkata...

join jugak
http://alyaaboolat.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-nie.html

cik niza berkata...

saya join..:)

http://nizamk.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Nurul Izza berkata...

saya join juga..

http://zasgiveawaycontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

nurzza@gmail.com

cikpuanhady berkata...

salam..saya join..entri autopublish jam 7.21 pagi nanti..

id : cikpuanhady

notrebelle@gmail.com

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk
kalau link tak valid pas tarikh publish gitau ek..thanks..

aanie berkata...

sy join...

id: aanie

http://aanie.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Farhana berkata...

saya join

http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

..m@m@ T0meLL.. berkata...

nk join gak yek..

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Mama Rayyan berkata...

mama join
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-itu.html
email..rayyanhakim27@yahoo.com

fadwa berkata...

salam akak..
wawa join ye:)

http://balqisinsyirah.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

emel:fa2_daud@yahoo.com

SoFiaHB berkata...

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

sofiahb@ymail.com

rosilah berkata...

http://rosilahi.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

rosilahi@yahoo.com

saya join gak

Amalina Ali berkata...

saya join

http://amalinaali.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

ika puk puk berkata...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

fa10 berkata...

saya join,

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-ni.html

mariah_smile berkata...

saya pun da join

Mariah_smile@yahoo.com

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

mamawana berkata...

Assalam

Mamawana joined

http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

emel: azwanor2004@yahoo.com

kakyong berkata...

kakyong join

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie_18.html

kakyong72@gmail.com

kakyong berkata...

alamak.. camno tak perasan dah buat n3 ni ekekke... sori sori... yg n3 latest ni kakyong delete...

Miss Kira berkata...

Kira nak join jugak... hehehe

http://hateandloveandsetsunai.blogspot.com/2011/02/dilaz-giveaway.html

dilazfamily berkata...

kak yong: tak pe...dah banyak sangat GA kan sebab tu tak perasan

anaiha yusof berkata...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)
tq

LYA m@m@ ASYA berkata...

JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

ID : LYA MAMA ASYA

TQ

♥CuteMummy ♥ berkata...

http://rinna57.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

:: Zanna :: berkata...

Salam zanna join..


http://gacontestzulyana83.blogspot.com/2011/02/giveaway-dilaz-family-saya-nak-hadiah.html

tq. ^_^

Ogy berkata...

salam ogy join

http://ogy2112.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

leen berkata...

leen join

http://emmileen.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

eda_ej berkata...

dah join..

http://eda83.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

email:ida_kecik@yahoo.com.sg

NOOR FATIN berkata...

sy joinn

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

emel: fatin_uniklmsi@yahoo.com

:)

MiSsZ GaRdEN berkata...

MiSsZ dah join:

email: missz.garden@yahoo.com
URL: http://misszgardencontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

harap-harap dapat kemenangan pertama..Amin..

izan cute berkata...

join

http://izancute.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

Syat0za berkata...

join! :D

http://syatozacontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-nak-hadiah-nie.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails