PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

24/05/11

Apa My Love dah buat

Semalam Dilaz kan cuti. Qistina pun tak lah pegi rumah pengasuh. My Love lak semalam balik rumah jap sementara nak tunggu masa jumpa Customer. Qistina tak berapa sihat dua tiga hari nie. Qistina kalau nampak Papa dia balik rumah, mulalah nak manja. Papa dia nak rehat pun tak boleh.

Tengoklah nie, Qistina dera Papa dia


Tak sangka Dilaz My Love nie pandai gak melukis. Lawa gak dia lukis gambar tu. Qistina yang suruh lukis gambar kete, rumah dan orang. Pas tu sebelah dia suruh tulis nama. Buku tu Dilaz yer untuk tulis perbelanjaan dan hutang, tapi Qistina dah jadikan bukku conteng-conteng dia. Dia kata " Nak sama buku ngan Mama". Ambillah sayang.
 
 Jika sudi, Klik Nie sekali

Feel secure with ADT and WIN BIG!!

4 ulasan:

Amy Syaquena berkata...

kreatif juga ye..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/05/sinar-raudah-akan-mengadakan-baby.html

Cik Rose Cute berkata...

Biasalah tu...budak2 hehehe...

*Miss Syahnia* berkata...

fuhhh nsb baik tak mlukis
di dnding umah ;)

ch@ berkata...

comel je paksa ayah ye Qistina. Oni soh mak dia mewarna je, beli colouring book smua mak dia yg warnakan, dia tukang puji je 'ntik=cantik' hihiii.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails