PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

18/05/11

Aktiviti Hari Wesak sampai Qistina Keletihan

Semalam kan Cuti Hari Wesak. Pagi-pagi Dilaz ajak My Love minum pagi kat luar. Malas kan nak masak.huhuhu. Lepas minum pagi, kiteorang jalan-jalan pergi Jusco Bandaraya Melaka. Saje window shopping lepaskan rasa tension gaji tak masuk-masuk lagi. Lepas jalan-jalan, kiteorang singgah rumah MIL. Tiba-tiba My Love kata nak jumpa customer dia kat Bandar Hilir. 

So, apa lagi jalan-jalan lagi. Dah jumpa customer My Love kiteorang makan rojak dan minum cendol. Kat Melaka panas sangat. Dapat minum cendol, best sangat...nikmat teramat. Tengah on the way nak balik rumah, MIL call tanya pasal paip bocor rumah kiteorang dulu. MIL terkejut sebab bil air rumah MIL RM 300++. Mana tak terkejutnya.

Kiteorang pun singgahlah semula rumah MIL. Cakap punya cakap, lapar lak. MIL pun jemput makan sekali. Dah kenyang makan, baliklah rumah sebab Qistina dah mula buat perangai. Qistina penatlah tu sebab satu hari berjalan. Sampai rumah buatkan susu, apa lagi Qistina pun tido.

 Tengoklah punyalah letih sampai pegang botol susu hujung tangan jer. Qistina tahan dengan dada dia. Punyalah penat anak dara nie. Bile penat sangat macam tulah ragamnya.




Jika sudi, Klik Nie sekali

5 ulasan:

Isteri @ Ibu Cute berkata...

Sama cam anak saya yang boy tu...
Kalau penat camtu ragamnya...hehehe

ch@ berkata...

Mak Qistina suka la dapat jejalan, cian Qistina kepenatan, uiii cantiknya botol susu Qistina.

dilazfamily berkata...

isteri @ ibu cute: budak-budak memang macam tu kan kak

dilazfamily berkata...

cha: memang suka,dilaz nie kaki jalan macam Qistina. Tapi Qistina jap jer dah letih

ain dzaya berkata...

nampk sangat si chumil tu letieyh..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails