PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

29/05/11

Apa yang best yer cerita Hindustan

Kawan-kawan suka tengok cete Hindustan tak? Biasalah ada yang suka tengok, ada lak tak berapa suka. Macam Dilaz, Dilaz memang hantu Hindustan. Lagi-lagi kalau Hero dia Shah Rukh Khan. Memang layan habislah. Boleh nangis jika dia sedih. huhuhu. My Love lak tak berapa suka tengok. My Love tak suka layan cete Cinta-cinta nie, dia lebih suka cete aksi. Beza kan kami berdua. Apa yang best yer cete Hindustan ni?

Entahlah...tapi kalau tengok memang layan. Semalam Dilaz tengok Hindustan, tajuknya Hum Tum



Bolehlah layan gak. Bagi Dilaz cete Hindustan ini ada part yang best dan ada part yang tak berapa sesuai kot untuk remaja tengok sebab takut terpengaruh dan terikut lak dalam dunia percintaan mereka. 

Kawan-kawan perasan tak, napa cete Hindustan mesti ada nyanyi-nyanyi? Kekadang tue, siap tergolek-golek dia menari. Ini kira macam filem muzikal kan. Mungkin itu yang membuatkan cete Hindustan best kot. Itu pandangan Dilaz lah. Lagi satu kalau perasan lah, cete Hindustan mesti ada keretapi. Mesti ada, tak caya nanti kalau tengok cete Hindustan mesti perasan. Apa-apapun Dilaz memang suka tengok Cete Hindustan.

8 ulasan:

Nour Akmal berkata...

sgt suka n minat cite industan..
smlm tak tgk cite ni..
tapi tv2..shah rukh khan dgn madhuri dixit..dh byk kali tgk..tapi still nk tgk lg..huhu...=p

klik2 juga kt cni..=)

GeminiGurlz berkata...

cete hindi skunk ni bnyk ulang2... heeee.... xtgk yg ni semalam.. tertido....haha

deqlis berkata...

deqlis pun sangat minat citer hindustan...

best kan..HUm Tum tu pun layan gak..
dalam mas ayg sama citer hindustan Tv2 tu pun deqlis layan...walau dah pernah tgk sebelumnie..(citer shahrukh khan dan madhuri tu)

dilazfamily berkata...

best kan layan cete hindustan nie. macam kat dalam cete lak

ajwa berkata...

Masak kecik umur sekitar 5-6 tahun tiap2 minggu nengok citer industan. Sampai hafal lagu2 depa, hafal hero heroin depa. Heroin spt Saira Banu, Helen, Ratshiri, Sadhana, hero lak Biswajit, Shammi Kapoor, Sunil Dutt. Now depa semua jadi atok and nenek dah..... Hero heroin skrg cucu cicit depa jugak. Now, nehi, nehi minat sikit sikit ajer.

Konhe?
Tum?
Kiuu?
Mera nam mamawana. hohoho..

solomolo berkata...

best ape cite Hindustan...

dilazfamily berkata...

ajwa:cayalah siap hafal lagu.lagi layan tu

dilazfamily berkata...

solomolo:memang best..layannnnnn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails