PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

6/05/11

Mencari Review Blog ke 004444

Ini adalah Sticky Post. New entri turun bawah..TQ

Dilaz cari Pelawat blog Dilaz Family ke 004444. Sesiapa yang review blog Dilaz dan di skrin mereka 004444, sila print screen dah tinggalkan entri di sini. Dilaz nak bagi hadiah misteri yang pasti anda akan berpuashati

9 ulasan:

Cute MuM berkata...

kalo bab capture nie mesti cute mum fail..
hihi..
takper2 nak cuba nasib lah..

dilazfamily berkata...

Cute mum:selamat mencuba

ZF berkata...

ZF dapat!!!yeah sukanya...

nanakimie berkata...

da dapat:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/05/pelawat-ke-004444-blog-dilaz-family.html

eima berkata...

uik ..aku pun dpt gak ..cam ne ni

eima berkata...

http://mysweetzlife.blogspot.com/2011/05/captured-004444-blog-dilaz-family.html

TQ

ZF berkata...

ZF pown dapat gak... http://www.zuhairifirdaus.com/2011/05/screenshot-blog-veiw-ke-004444-di-dilaz.html

dilazfamily berkata...

ada 3 yang dapat capture. macam tak caya jer
apa-apapun kepada 3 pelawat nie (ZF,nanakimie dan eima) tahniah.
sila hantar detai anda di
fadilaz_29@yahoo.com

ZF berkata...

dah antar...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails