PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

26/05/11

makan malam yang simple

Ini adalah makan malam kami yang paling simple. Ini semua gara-gara Dilaz tak dapat gaji lagi. Jadi My Love cadang makan roti dan telur dadar hancur. 


Kalau letak black pepper ngan mayonis lagi sedapkan. Tapi tue semua tak de kat rumah. Ada telur ngan roti jer. Bile nak dapat gaji wahai en Bos. Orang dah dapat gaji baru, Dilaz gaji bulan lepas tak dapat lagi. Sian tak?

P/S: Menu makan malam kelmarin dan hari ini. Semalam makan nasi goreng

1 ulasan:

ain dzaya berkata...

roti cenggitu bes mkn time bekfes lerr..
hehe..nuffnang ta kasi duit eayh??!
mmg kodokut~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails