PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

11/05/11

Gambar Potret Pertamaku

Inilah first time Dilaz buat gambar potret. Ini bukan pelukis yang pro.Tengoklah hasilnya.

Potret nie di buat pada tahun 2005. Lama kan dah 6 tahun. Bukan Dilaz yang buat, tapi pelukis jalanan yang buat. Masa tu, Dilaz belajar lagi kat Universiti. Dilaz pergi jalan-jalan ngan My Love, pas tue Dilaz nampak pelukis nie. Apa lagi, Dilaz ajak My Love datang ke situ. Hasilnya seperti gambar di atas. Tak samakan. Tapi itulah sentimental value tau.

P/S: Lepas nie nak buat dengan pelukis professional lak. Nak nampak real sikit

4 ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya, kita tak pernah ada gambo camni, kalo wat mesti cantikkan frame kat rumah

FIRDAUS HUSAIN berkata...

saya buat karikatur ...;)

dilazfamily berkata...

Anje:memang cantik. buatlah

dilazfamily berkata...

firdaus:buat tu free ker?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails