PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

19/08/11

Dilaz dalam Majalah Nur

Salam semua.

Lama tak update blog sebab Dilaz yer Blog tak tahu kenapa tak leh buka page Catatan baru. Pagi nie baru boleh. Mungkin line Broadband kot. Pagi nie Dilaz nak mulakan dengan cerita glamour Dilaz. Dilaz masuk dalam Majalah lagi buat kali ketiga. Sebelum nie 2 kali dengan Qistina tapi kali nie dengan member Guardian pula. 

Dilaz masuk dalam Majalah Nur bulan September. Siapa dah beli angkat tangan.
 

Inilah dia muka Dilaz dan kawan2 Guardian. Cuba cari mana satu Dilaz




Kasi close up sikit gambar yang masuk majalah tu.
Glamour je masuk majalah Nur tu sebab tak de hadiah dapat kalo masuk Majalah tersebut.

P/S: Siapa lum beli, belilah sebab ada peraduan Syahirah untuk dapat hamper jenama Iffah dan juga 65 helai tudung untuk dimenangi. Mana tahu ada rezeki menang boleh melaram masa raya

18 ulasan:

sukasuki berkata...

hamboi.masuk majalah uuuu..hehehe..

MRS. K berkata...

yang, hadiah dah dapat. tenkiu...


glamer u masuk mag!

Hackers berkata...

SINGGAH TGK BLOGGER FEMES NI..HEHEH

DINI berkata...

wahh kak dilaz dpt masuk magazine. :)

ct N honey berkata...

simpan sampai hari tua,nanti boleh tunjuk kat cucu2

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

suka2 dapat masuk majalah

Amiizaa2001 berkata...

seronoknyaaa masuk magazine:):)

dilazfamily berkata...

sukasuki:saje je suka2 buat kenangan

dilazfamily berkata...

mrs k:sama2.glamour sikit je.huhuhu

dilazfamily berkata...

hackers:singgahlah.biasa2 je

dilazfamily berkata...

DINI:Saje je suka2 masuk majalah tu.tak de keje namanya masa tu

dilazfamily berkata...

ct N Honey:betul tu.memang simpan sampai ke tua.InsyaALLAH

dilazfamily berkata...

Cik Jue & Amiliza:memang best masuk majalah.hantarlah gambar macam dilaz

tiefazatie berkata...

wah..fames gitu..hehe

Nisa Greennnpanda berkata...

wah2..msuk majalah la.. congrats eh..

btw, dilaz, kite exchange FM tue pas raye leh x? coz skrg nie busy aa.. hehe..

dilazfamily berkata...

ifa:taklah famous pun.saje je.orang bukan kenal kite pun

dilazfamily berkata...

nisa greennnpanda:terima kasih.ok pas raya kite exchange,dilaz pun sibuk sekarang nie

tiefazatie berkata...

xpe..ifa kenal!hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails