PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

5/05/11

Mc Donalds Coca Cola Can

Petang nie, Dilaz nak cete pasal Mc Donalds.


Hari ini Mc Donalds keluarkan koleksi Coca Cola Can warna ungu. Minggu lepas warna kelabu.

 Yang nie Dilaz tak dapat kumpul

Dilaz tak dapat nak beli minggu lepas sebab gaji tak masuk lagi. Harap minggu nie dan seterusnya dapat kumpul coca cola can yang lain.



Inilah warna-warna Coca Cola Can. Ada 6 warna

Setiap minggu warna akan bertukar. Hari apa....setiap hari Khamis. Dilaz memang suka kumpul koleksi-koleksi macam nie. Harap lepas nie, Dilaz tak kan miss lagi. Tahun lepas pun Dilaz tak dapat kumpul penuh. Satu Glass tak de, sebab dah habis stok. Ini glass Coca Cola tahun lepas yer.



P/S: Siapa suka kumpul koleksi macam nie, apa lagi jom kite pergi MC Donald sekarang.


3 ulasan:

ZF berkata...

kat perlis xde MC Donald's sedihnya.... nak kumpul gak....

*luv Syahnia* berkata...

yeahhh kat kg ain mcd baru open
2week..boleh terjah ;)

dilazfamily berkata...

ZF:gielah kedah.haah perlis tak banyak fast food kan. dulu dilaz belajar kat UUM

Luv Syahnia:jom kite terjah dan kumpul sama-sama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails