PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

11/05/11

“Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru”

Tadi Dilaz berblogwalking dan jumpa blog ar-rifke. Dia ada buat segmen, so Dilaz pun join. Kenalah jawab soalan nie:

1) Berapa lama dah blogging?
Dilaz baru jer aktif blogging nie. Tapi Blog nie dah nak setahun (1 Jun) nanti

2) Kenapa suka blogging?
Sebab dapat kawan baru dan ilmu yang banyak
3) Blog kamu mengenai apa?
Blog Dilaz Family tentang diri Dilaz, Qistina, My Love dan family Dilaz. Kire personal lah. Tapi kekadang ada gak cerita semasa atau perkara-perkara yang nak dikongsikan bersama.
4) Harapan dalam dunia blogging
Dilaz tak nak lah glamour sangat cuma harap blog nie dapat memberi manfaat kepada semua tak kira sesiapa yang membacanya dan berharap blog nie dapat memberi pendapatan sampingan kepada keluarga Dilaz
Okey itu saje. Sesiapa Nak join, Klik sini

3 ulasan:

aried berkata...

Salam.. thx sebab join.. hehhehe..
terima kasih dan tahniah.. Sebab kamu tersenarai dalam list Top 100 New Blogger..

Teruskan berblogging dan jom enjoy! Hik4x.... :)


thx dilaz...hehehhe

dilazfamily berkata...

sama-sama

solomolo berkata...

singgah dari blog ar-rifke.com ...
happy blogging + senyum selalu...
[^_^]


http://solomolo.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails