PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

23/05/11

Drama-drama TV yang paling diminati

Dilaz nie memang suka tengok TV, lagi-lagi kalo cete Drama. Memang leka. Kat rumah, Dilaz hanya tengok TV3, bukan nak kata Channel lain tak best tapi TV kat rumah hanya clear TV3. So, kenalah tengok TV3 JER. 

Dilaz selalu layan Drama-drama nie

Mantera Anjasmoro
 Tentang sihir isteri kepada Suaminya
Setiap hari Khamis jam 9.30 malam, TV3


Sahara
 Pengorbanan seorang kakak yang tidak disangka itu adalah ibunyA
Setiap hari Selasa- Khamis jam 10.30 malam


Nora Elena
 Kisah percintaan yang penuh dengan konflik
Setiap hari Isnin - Khamis jam 7.00 malam

Setiap cerita Drama nie ada pengajaran dan jalan cerita yang tersendiri. Dilaz nak cari Novel "Kasih Yang Suci" sebab nak tahu jalan penghabis cerita Nora Elena cam mana sebab kekadang termiss tengok Drama nie
 Jika sudi, Klik Nie sekali

THE Furious Voice Contest

3 ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kalo balqis suka mantera tu, tak akut tol dia tengok citer hantu tu, then kita suka tengok citer sahara tu, tapi cam geram betul la dengan si tina tu...tetiba ter emo palk kat sini

ramizah berkata...

semua tak sempat nak tengok...huhu

Nour Akmal berkata...

lme dh tak tgk sahara..
tk tau apa cite dh..
minat dua2 cite ni..layannnn...=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails