PEMINAT DILAZ FAMILY

CARI HADIAH TERSAYANG DI SINI

Pages - Menu

Isnin, 31 Ogos 2015

Zaman kanak-kanak Dilla

Zaman kanak-kanak dulu mana ada gadjet dan internet kan. Lagi-lagi Dilla ni orang kampung mana dapat tu semua. Memang banyak masa dan enjoy bermain dengan kawan-kawan dan sepupu.




Ini antara apa yang Dilla main masa zaman kanak-kanak. Seronok sangat dan jarang nampak budak-budak main sekarang ni.



Baling tin susu....masing-masing akan bawa tin susu sendiri dan kumpul




Kat sekolah masa rehat main peluk tiang




Cuti sekolah atau balik dari sekolah main anak patung kertas. Main tukar-tukar baju

Yang selalu main ialah patung kertas. Simpan sikit duit belanja sebab nak beli patung kertas ni. Best ye kalau jumpa sekarang nak beli simpan buat kenangan


Ahad, 30 Ogos 2015

Hadiah dari Nenek

Rezeki Allah datang dalam pelbagai bentuk dan cara. Tak pada kita datang kepada pasangan ataupun kepada anak-anak. Ini rezeki anak-anak, hadiah dari nenek untuk cucu-cucu tersayang. MIL Dilla belikan Lenovo Tab 2 untuk Qistina dan Danish. Alhamdulillah syukur selalu. 



Bukan main seronok mereka berdua dapat Tab 2. Selamat handphone Mama Danish tak kacau. Terima kasih nenek, kami suka dan sayang nenek.




Sabtu, 22 Ogos 2015

Menang Contest #4forall di Instagram

Ini cerita semalam. Dilla join Contest kat Instagram HOT FM #4forall. Caranya kena upload 4 gambar kesukaan kita bersama caption. Dilla main buat je dan tak sangka ada rezeki di situ. Alhamdulillah dan syukur selalu. Dilla sejujurnya tak tahu hadiah apa yang menang tapi join je. Kawan2 joinlah sekali mana tahu ada rezeki kan. TERIMA KASIH HOT FM.



Kemenangan Ketujuh 2015

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails