PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

22/07/16

Acer dan GE Takaful

Alhamdulillah terima kasih Nuffnang sebab tak putus-putus beri CPUV baru. Terima kasih juga kepada Acer dan GE Takaful. Baru dapat earning dah bertambah. Syukur kepada Allah. Terima kasih kepada semua follower Dilaz Family yang tidak putus-putus singgah dan komen di sini. 

Acer dan GE Takaful 

BE ke 4, 5, 6, 7, 8 dan 9 untuk Julai
BE ke 75, 76, 77, 78, 79 dan 80 untuk Tahun 2016

21/07/16

First Raya 2016

Selamat hari raya. Masih dalam mood raya ke? Tahun ni suasana raya cam tak berapa best la. Pergi beraya pun dah kurang. Sedih rasanya. Lama tak tulis cerita di sini. Okeylah hari ini Dilla nak share gambar first raya 2016.

Dilaz Family 

Gambar pertama wefie selepas balik solat sunat hari raya. Tema tahun ni turquoise. 

Kami beraya

Susah nak dapat pose yang best. Mesti ada je yang buat perangai. 

Family Melaka

Tahun ni baru dapat gambar ramai-ramai camni. Tapi mesti ada sorang yang takde cam tahun sudah. Tahun ni My Love lak takde dalam gambar sebab jadi fotografer 😀. Dilla nak gak letak gambar ni. Kata Pak Ucu kenangan sebelum tahun depan semua dah berpasangan.

Pak Ucu dan Anak Buah

Simpan semua gambar dalam Blog. InsyaAllah tak hilang dan ada kenangan masa depan. Selamat hari raya.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails