PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

2/09/20

My Day

TODAY IS MY DAY 

2 September 8.03 pagi lahirlah seorang baby yang sangat comel ๐Ÿฅฐ. Kini baby comel tu dah dewasa. Rindunya zaman baby comel tu ๐Ÿ˜ญ. Happy birthday to me ke 37 ๐Ÿฅณ. 

Lagi 3 tahun je nak 40 series. Dah tak boleh isi masa lapang buat bisnes. Kena sungguh-sungguh capai semua target dan impian. 

Sedih, bengang, malu, penat, letih semua perasaan ada. Di Bulan Muharram lagi ni, Kak FS doa semoga itu semua cepat berakhir. 

Besday girl with lovely father



Dan setiap kali fikir Big Why mesti terbayang muka Abah ๐Ÿ˜ญ. Abah antara Big Why kenapa Kak FS buat bisnes sampai sekarang. Walau belum berjaya macam orang lain, Kak FS percaya hari kejayaan Kak FS semakin hampir. 

Terima kasih Abah untuk segalanya ๐Ÿ˜˜. 

#besdaygirl
#fadilahsuardijourney

24/08/20

Terima kasih Abang ๐Ÿ˜˜

Di sebalik kejayaan seorang wanita ada seorang lelaki. Di sebalik kesakitan seorang isteri ada suami dibelakang ๐Ÿ˜Š.
Terima kasih Abang ๐Ÿ˜˜. Ini dugaan untuk kite sebelum datangnya kejayaan besar. Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya ๐Ÿ˜

#fadilahsuardijourney



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails