MEH BALAS MEMBALAS KLIK...

PEMINAT DILAZ FAMILY

Sabtu, 13 September 2014

Selamat Hujung Minggu

Assalammualaikum semua dan Selamat berhujung minggu

Apa aktiviti hari ini? Bawa anak-anak bercuti ke? Dah mula cuti sekolah, anak-anak paling gembira kan. Semoga kawan-kawan semua bahagia bersama keluarga tersayang. Dilla tak de planning nak ke mana-mana pun cuti sekolah ni. tapi tak tahulah kalau tetiba last planning kan. Sebab My Love ni suka last planning kalau nak pergi mana-mana

picture credit mr google

Jumaat, 12 September 2014

Alhamdulillah

Alhamdulillah...Sentiasalah bersyukur dengan apa yang kita miliki. Jangan merungut jika kita tidak dapat apa yang kita hendaki. Kita merancang dan Allah yang menentukan segalanya.

 

Khamis, 11 September 2014

Vision Board

Assalammualaikum semua

Alhamdulillah masih lagi dipanjangkan umur dan bernafas di bumi Allah ini. Hari ini Dilla nak kongsikan vision board Dilla pada semua dan semoga kawan-kawan sudi mendoakan yang terbaik untuk Dilla sekeluarga. In shaa Allah. amin

vision board Dilla




Inilah yang Dilla akan tatap setiap hari dan bila semangat hilang. Mereka semua adalah semangat mengapa Dilla nak berjaya. Dilla harap satu hari nanti semua impian itu akan tercapai dan dapat membahagiakan mereka semua. Amin





Rabu, 10 September 2014

Wordless Wednesday-Danish

Danish dengan ayam KFC
gambar gelap lak

Lepas tu tengok cete Upin Ipin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails