PEMINAT DILAZ FAMILY

CARI HADIAH TERSAYANG DI SINI

Selasa, 21 Oktober 2014

Hepi Besday Danish

21-10-2014....Alhamdulillah hari ini genap umur Muhammad Danish 2 tahun. Masih teringat lagi 2 tahun lepas saat nak melahirkan Danish. Danish ni kembar darah, memang perit dan sakit. Lagi sakit bila dah nak bersalin, nurse boleh tak percaya sebab dia kata air ketuban lum pecah. Padahal memang dah nak terkeluar anak ini. Lepas Danish lahir, kami berdua dibiarkan di bilik bersalin sebab katanya wad tak de kosong. Sampai naik biru muka Danish kesejukkan. Danish memang anak yang baik dan bijak. Danish sepenuhnya menyusu susu ibu.

Selamat Hari Lahir ke 2 Danish. Semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki Allah. Semoga Danish menjadi anak yang soleh dan mendengar kata. Membesar dengan sihat dan menghormati orang tua.

Papa, Mama dan Kakak Qistina sayang sangat Danish ketat-ketat. Muuuuaaaaahhhhhh


SELAMAT HARI LAHIR DANISH

 

 

Ahad, 19 Oktober 2014

Aaron Aziz vs Vivy Yusof

Dua artis yang selalu menjadi keyword di Blog Dilaz Family..  Aaron Aziz dan  Vivy Yusof.







Tak banyak sebenarnya entri pasal Aaron Aziz dan Vivy Yusof tapi selalu keluar dalam keyword Nuffnang. Apa maksud tu?? Lagi satu paling famous Kelab Jutawan. Yang penting Dilla memang minat sangat ngan Aaron Aziz ni. Vivy Yusof lak suka tengok dia dress up. Cantik2

Tak kisahlah apa keyword pun, yang penting tak de keyword yang tak baik di sini. Semoga dijauhkan dari perkara-perkara buruk. 



 

Sabtu, 18 Oktober 2014

3 BE Serentak

Alhamdulillah syukur kepada Allah.

Terima kasih Nuffnang dan pengiklan yang sudi beri Blog Dilaz Family ni Buffered Earning (BE) lagi. Sekali 3 BE serentak macam sebelum ni. Tapi lum jumpa lagi iklan tu berjoget kat sini. Tu dia BE.... Musee Platinum Tokyo

 
 
Semoga Nuffnang terus beri sokongan kepada Blog Dilaz Family. Terima kasih juga kepada semua pengunjung dan pembaca Blog Dilaz family. Tanpa kalian siapalah Dilla. Suka sangat berblog ni sebab ramai kawan. Salam perkenalan kepada yang baru berkunjung di sini

BE ke 7, 8 dan 9 Oktober
BE ke 31, 32 dan 33 tahun 2014
 

Doa Hari Ini #9

Assalammualaikum

 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails