PEMINAT DILAZ FAMILY

CARI HADIAH TERSAYANG DI SINI

Selasa, 28 Oktober 2014

Pisang Goreng Cheese

Petang-petang ni makan pisang goreng cheese memang sedap kan. Jemput makan







Pisang goreng cheese yang cheese dia tak banyak pun. Buat sendiri mesti lagi puas makan kan
 

Isnin, 27 Oktober 2014

Fenomena Jeruk Asam Boi

Fenomena Jeruk Asam Boi. 

Sekarang di Facebook dan Blog semua cerita tentang kesedapan Jeruk Asam Boi ni. Pehhh meleleh bila tengok diorang post gambar. Dilla ni memang suka makan mangga. Jadi bila tengok tu, mestilah nak cuba kan. Alhamdulillah rezeki Dilla sebab kat rumah MIL ada pokok mangga epal. Bolehlah kan dari takde. Operasi pun bermula



Gula, garam, 2 jenis asam dan mangga epal muda
 
Asam boi merah je ada, yang putih dah habis. Bolehlah dari tak de




 
dan selepas dicampur asam

 
Simpan dalam peti sejuk lebih kurang 5 jam. Lebih pun tak pe. Makan sejuk-sejuk.

Memang sedap
 

Makan di Uncle Jack

Assalammualaikum dan Selamat Pagi semua

Dilla nak kongsi cerita makan-makan. Kali ni kami makan di Uncle Jack, Giant Melaka. Cerita makan ni pada 21/10/2014. Masa tu My Love nak survey handphone kat Giant, jadi dah alang-alang pergi Giant Dilla kata jom kita cuba makan kat Uncle Jack tu. Ini kira sambut besday Danish sekali (tapi kek takde).

Ini menu makanannya.

 
Memang berbaloi makan kat sini sebab siap dengan air. Set kanak-kanak dapat free aiskrim



Ini set dewasa..RM 3.50 je




Model Uncle Jack...Qistina bersama Set kanak-kanak.. Set ni RM 3.00




 Danish lak dah nampak aiskrim tak nak lepas


Nasi dia oklah, tapi ayam goreng dia sedap. Dilla suka. My Love cuba makan chicken chop dia pun sedap, cuma kuah tu cair sikit. Kawan-kawan yang duduk Melaka bolehlah cuba. Tak pasti Uncle Jack ni ada cawangan lain tak.
 

Ahad, 26 Oktober 2014

Handphone IPro

Handphone IPro Sense Fii


 
Spesifikasi
Dual Core 1.2Ghz
4" Display
Android 4.2.2
3G/Wifi/Bluetooth
Dual Sim
4GB Memory
512 MB RAM
Dual Camera
Video Call
Anti-Flicker

Harga Promosi: RM 199 *T&C

Okeylah handphone ni. Function dia mudah dan boleh update blog gak. Ini sebenarnya handphone My Love bukan handphone Dilla. Dilla minat Lenovo. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails