PEMINAT DILAZ FAMILY

CARI HADIAH TERSAYANG DI SINI

Khamis, 27 November 2014

Konvokesyen Qistina Part 1

AllahuAkhbar..Alhamdulillah. dapat juga Dilla share cerita tentang Konvokesyen Qistina di Hotel King Melaka pada 15 November 2014 (Sabtu). Qistina belajar di Tadika Damai Cemerlang. Sekejap je masa berlalu sekarang Qistina dah 6 tahun. Tahun depan dah masuk Darjah 1. Lagi berat tanggungjawab dan perhatian perlu diberikan kepada Qistina. Okeylah berbalik pada cerita konvokesyen tu. Dilla akan buat Part-part sebab banyak gambar yang diambil dan nak share kat sini.

Pendaftan bermula jam 8 pagi, tapi 7.30 pagi kami dah sampai. Jadi lepak jap kat lobi hotel dan selfie.


Kami berempat..Papa tu sibuk sangat ngan hp dia


Dilla ada snap gambar Qistina ngan Danish di lobi tapi lupa nak transfer dalam komputer lak. Takpelah lain kali. Kul 7.45 pagi kitaorang pun naik kat Ballroom. Ingat lum ada yang datang, rupanya ada yang datang lebih awal dari kami.








Masa pendaftaran ibubapa dapat 1 beg warna pink yang mana dalam tu ada Fridge Magnet ni, sebuku roti Gardenia (yang RM 0.80), sebotol air mineral dan sekotak air soya. Tapi dapat 1 beg je, ingat dapat 2. Opppss lupa lak dalam tu ada sekali segulung sijil Qistina, cikgu bagi awal-awa sebab nanti takut tertukar. Sekali Dilla buka sijil tu memang salah nama (sebab cikgu salah bagi beg). 





Hari Graduasi Tadika Damai Cemerlang 2014 gabungan 2 cawangan Bukit Katil Damai dan Taman Merak Mas. Ikutkan aturcara majlis bermula jam 9 pagi tapi 9.30 pagi baru bermula. Acara dimulakan dengan kedatangan VIP Jemputan dan diiringi dengan pelajar-pelajar 6 tahun yang memakai baju jubah konvo.


Macam Mama masih kecil dulu

Nampak tak Qistina yang tengah tersenyum tu. Mood masih baik sebab masih bersemangat. Mereka menyanyikan lagu Negaraku, lagu Negeri Melaka dan lagu Ya Hanana

Kita sambung di Konvokesyen Qistina Part 2
 

7 Bacaan Pembuka Rezeki

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera

Alhamdulillah masih diberi peluang bernafas di atas bumi Allah. Semoga hari ini lebih baik dari semalam dan lebih dimurahkan rezeki. Mari kita sama-sama banyakkan amalan Menjemput rezeki Allah ini. InsyaAllah



Selamat Beramal
 

Rabu, 26 November 2014

Terima kasih kawan-kawan

Dilla nak ucapkan terima kasih kepada rakan-rakan Blogger ni sebab sudi letak link Blog Dilaz Family dalam Bloglist mereka. Tanpa kamu, siapalah daku. sob sob sob. Terharu sebenarnya. Semoga kita jadi sahabat selamanya dunia dan akhirat. 

Kat bawah ni Dilla ambil dari Nuffnang untuk minggu lepas. Semua link kat bawah tu Dilla suka blogwalking. Mereka ibu-ibu yang hebat dan mempunyai anak-anak yang sangat comel dan bijak.


 
Terima kasih sekali lagi Dilla ucapkan. All the best to you 
 

Mini Giveaway #1 Kecantikan Terindah

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera semua. 

Dilla nak ajak kawan-kawan join MINI GIVEAWAY #1 yang Dilla buat di Facebook Page KECANTIKAN TERINDAH

Jom join, mana tahu ini rezeki anda. Senang je





Mini GA #1 ini bermula dari 22/11/14 sehingga 31/12/14. Cara-cara nak join seperti berikut:


2) Komen di post page Mini Giveaway #1  "DONE"

3) Share di wall fb dan invite kawan-kawan join Mini GA ini

Pemenang akan diumukan pada 4/1/15

SELAMAT MAJU JAYA

TERIMA KASIH


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails