PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

27/02/17

Gojes Skin - Review by Mama QD

Mama QD suka mencuba macam-macam suplimen. Tapi sejak ambil Gojes Skin ni terus tak pandang yang lain. Sebab Gojes Skin ni suplimen All in 1. 

Gojes Skin

Hanya 1 sachet setiap hari, uols dapat banyak manfaat daripadanya. Meh lihat apa kebaikan Gojes Skin ni ๐Ÿ‘‡.

Kebaikan Gojes Skin


Gojes Skin ni bahan-bahan dari ekstrak buah-buahan dan bovine collagen. Sebab itu kesannya 5 kali ganda lebih cepat dan yang penting rasanya sangat sedap.

Mama QD baru ambil beberapa sachet dah nampak perubahan. Dulu kulit wajah Mama QD kusam dan banyak bintik hitam kat hidung. Alhamdulillah, ambil Gojes Skin kulit lebih berseri dan bersih. Pori-pori kulit wajah pun semakin mengecil. Jeragat dan bekas jerawat semakin pudar.

Testimoni gojes skin

Jika uols tak suka ambil banyak suplimen tapi nak cantik dan sihat, Mama QD cadangkan uols ambil Gojes Skin. Dah cuba pasti jatuh cinta ๐Ÿ˜. Berminat nak cuba boleh WhatsApp 019 727 0181 atau boleh ke Facebook page Gojes Skin Melaka ๐Ÿ‘‰...https://www.facebook.com/Gojes-Skin-Melaka-164698736954904/

25/02/17

Danish dah sekolah

Macam dah terlambat nak share, tapi Mama QD nak share juga. Anak manja Mama dah sekolah. Danish sekadang sekolah di Tadika JAIM. 

Danish

Hari pertama persekolahan. Ambil dulu gambar dengan kakak buat kenangan.


Qistina dan Danish.....my QD

Minggu pertama persekolahan, Danish okey dan seronok pergi sekolah. Senyum dan senang nak bangun pagi. Baru lagi dan rasa seronok kan.


Danish di Tadika JAIM

Tapi yang tak best yer, minggu kedua sekolah Danish mula tak nak pergi sekolah. Katanya ada kawan usik dia. Bila Mama QD beritahu cikgu,baru ok. Sekarang ni, kadangkala waktu nak pergi sekolah tu adalah drama pagi sikit. Tak setiap hari tapi adalah. 

Alhamdulillah dah 2 bulan sekolah ni ada perubahan positif untuk Danish. Semoga Danish rajin belajar dan menjadi anak yang soleh serta membanggakan keluarga. Aamiin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails