MEH BALAS MEMBALAS KLIK...

PEMINAT DILAZ FAMILY

Isnin, 11 Ogos 2014

Buffered Earning Ogos

Salam 15 Syawal...masih mood beraya ke? Selamat menjalankan tugas dan amanah kepada yang bekerja. Sekejap je masa berlalu kan. Alhamdulillah diberi rezeki Syawal kedua dalam Blogging. Terima kasih En Nuffnang sebab beri Buffered Earning (BE) Ogos yang kedua (Air Asia Go). Suka sangat. BE yang sedang berjoget di Blog Dilaz Family sekarang hanya tinggal 4 BE. Yang lain dah metered. Tapi tak pe, harap BE yang ada kekal lebih lama dan menyumbang banyak Earning. Teringin nak Earning banyak macam Blogger yang lain. Nak Earning banyak kenalah rajin, betul tak?

Inilah BE yang sedang berjoget tu... Kalau kawan-kawan nak tahu info tentang BE yang ada boleh klik iklan2 tersebut. Selamat hari raya
 

 
Alhamdulillah...syukur
 
BE ke 2 Ogos
BE ke 20 untuk 2014
 

Ahad, 10 Ogos 2014

Happy belated besday

Salam hujung minggu. Baru nak updated blog. Lama nah bertangguh nak buat entri dan cerita2. Sebelum tu Dilla nak wish happy belated besday kepada My Love. Besday My Love hari Jumaat lepas (8 Ogos). Bertambah lagi usia, tapi tetap maintain macho. hehehehe. Dah wish pada My Love tapi baru nak up entri.

Sayang doakan, Semoga Abang dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki Allah. Semoga abang dilindungi dan dirahmati Allah. Abang adalah anugerah teristimewa buat sayang dan bapa terbaik buat anak-anak.

SELAMAT HARI LAHIR

Gambar My Love bersama Danish...tahun lepas
Kek tak de...tapi kitaorang celebrate makan-makan bersama keluarga je. Alhamdulillah
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Isnin, 4 Ogos 2014

Rezeki Syawal

Alhamdulillah Rezeki Syawal. Buffered Earning (BE) pertama bulan Ogos...dari Bliv.Com. Walaupun banyak BE yang dah metered tapi tetap bersyukur sebab dapat BE baru sebagai pengganti. Terima kasih En Nuffnang dan terima kasih Allah di atas rezeki ini. Sentiasalah bersangka baik dan jangan cepat mengalah.



Qistina dan Danish

Buah hati kami....Qistina dan Danish. Danish hensem berbaju melayu warna coklat dan Qistina cantik berbaju kebaya ungu. Macam-macam ragam dan aksi mereka di pagi raya. Danish rambang mata tengok kuih raya yang bermacam-macam jenis. Semua dia nak cuba. Qistina haya suka kuih Almond London (tapi kacang dan badam dibuangnya). Cepat je mereka membesar. Masing-masing dapat duit raya bukan main suka dan tersenyum-senyum. Teringat masa zaman kanak-kanak dulu.


Danish & Qistina
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails