MEH BALAS MEMBALAS KLIK...

PEMINAT DILAZ FAMILY

Rabu, 23 Julai 2014

Wordless Wednesday


Selasa, 22 Julai 2014

Kasut raya anak-anak

Rezeki anak-anak Dilla. Tahun ni MIL belikan mereka berdua kasut raya. Selalunya My Love yang akan belikan Qistina dan Danish kasut raya. MIL nak belikan, jadi rezeki jangan ditolak kan. Seronoklah mereka berdua dapat kasut raya. Kasut-kasut ni beli kat kedai BATA je. Qistina sibuk nak beli kat situ. Ingat nak beli kat tempat lain tapi sebab Qistina dah merajuk jadi beli kat BATA je la. Inilah kasut raya mereka

Kasut Qistina

dan
 

Danish bersama kasutnya


Terima kasih tak terhingga diucapkan kepada MIL. Semoga mak sentiasa dimurahkan rezeki Allah dan diberi kesihatan yang baik. Amin


Suka semuanya



Dilla suka semua perkataan ini. Ada di antaranya tengah diperbaiki agar lebih baik contohnya cook sebab tak berapa pandai tapi bolehlah untuk makan sekeluarga
 

Isnin, 21 Julai 2014

Baru nak upload

Dilla baru nak upload gambar Raya tahun 2013. Orang dah nak raya tahun 2014 baru nak pose gambar tahun lepas kan. Apa dah. Sebenarnya baru dapat gambar ni dari BIL. Nak minta asyik lupa je, semalam dia buka galery picture ternampak apa lagi terus minta. Tapi sedih gambar Dilla dan Danish tak de dalam tu. Danish nak tidur dan menyusu masa tu. Bukan senang nak ambil gambar macam ni tau. Tak pe In shaa Allah tahun ni kita bergambar ye.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails