PEMINAT DILAZ FAMILY

CARI HADIAH TERSAYANG DI SINI

Pages - Menu

Rabu, 28 Januari 2015

Oh Kasutku

Apa lah cerita kasut pun nak buat entrikan. Saje je nak up kat sini. Kasut ni My Love yang belikan masa Year End Sale bulan Disember tahun lepas. Apa mimpi pun tak tahu tetiba nak belikan kasut. Katanya saje je nak beli sebab ada rezeki lebih, jadi nak kongsi bersama isteri tersayang. huhuhuhu. jangan muntah hijau ye. Alhamdulillah, ini namanya rezeki tak disangka. Yang tersayang nak beli, kita terima jelah kan. Terima kasih Abang.




Simple je kan. Dah lama beli tapi sampai sekarang masih belum pakai. Rasa sayang lak nak pakai.
Jom like Page Dilaz Family

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails