CARI HADIAH TERSAYANG DI SINI

PEMINAT DILAZ FAMILY

Isnin, 29 September 2014

Aiskrim di malam hari

Assalammualaikum. 

Dilla nak share gak gambar ni. Makan aiskrim di malam hari. Nak tahu Dilla, My Love dan Danish pergi 7 Eleven semata-mata nak makan aiskrim. My Love kata kita makan kat sini jelah sebab kat 7E tu ada sediakan kerusi. Setiap orang yang lalu pasti memandang. Agaknya mesti ada yang kata, "malam-malam pun makan aiskrim"..."tak sejuk ke duduk dalam aircond makan aiskrim". emmmm dah nak makankan biarlah apa orang nak kata. Yang penting kami enjoy

Beli sorang satu aiskrim. Dilla yer aiskrim yang taylor swift tu. My Love yer coklat dan Danish vanilla. Memang best dan sejuk je aiskrim tu masuk dalam mulut. huhuhuhu


 
Ini aiskrim Dilla. My Love yer tak sempat snap

dan

Danish


Tengok tu makan aiskrim tak ingat dunia. Nak makan sorang nasib minta sikit dia bagi. Danish memang suka benda sejuk.

Qistina tak de bersama sebab dia nak tidur rumah neneknya (MIL Dilla). 
 

Ahad, 28 September 2014

Rahsia Kejayaan IK

Assalammualaikum dan Selamat hujung minggu

Rahsia Kejayaan yang Dilla ambil dalam FB IK. Ilmu amat penting. Belajar dari pengalaman itu juga satu kejayaan

 

Rabu, 24 September 2014

Lepak-lepak di Chicken Rice Shop

Alhamdulillah. Dilla sekeluarga ni memang suka window shopping. Saje jalan-jalan cuci mata dan mencari idea baru. Kami pergi ke Aeon Bandaraya Melaka jalan-jalan. Sekali pastu My Love tanya nak minum teh tarik kat Chicken Rice Shop tak? hehehehehe siapa yang tak nak kan orang tersayang nak belanja. Laju je terus kata "Kalau abang nak belanja boleh je". Apa lagi berdesup terus masuk Chicken Rice Shop. Pergi sana bukan nak makan pun sebab baru lepas makan malam. Sebenarnya saje nak minum air teh tarik dan lepak-lepak jap kat situ. Sambil tunggu order sampai apa lagi selfie lah. huhuhuhu. Nasiblah ko nak terpaksa layan Mama korang ni yang suka ambil gambar.


Qistina yang semakin membesar. Baru nak senyum kalau tak susah nak senyum


 
Danish yang semakin lasak. tengok tu garpu dia buat main



 
My Love tercinta. Sibuk tengok brosur rumah

 
 
Gambar tuan tanah mesti kena ada gak. Senyum bahagia bersama keluarga tersayang



Inilah air teh tarik kami

dan

 

apa ekk nama dia lupa lak.huhuhuhu

 
Seronok kan bila bersama keluarga dan makan-makan. Lama dah tak dating berdua ngan My Love. Tunggu anak besar sikit kot baru dapat dating berdua. Sekarang cam susah sikit sebab danish nak berkepit je
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Doa Hari Ini #3

"Ya Allah, sungguh aku memohon kepada-Mu ilmu yang bermanfaat, rezeki yang baik dan amal yang diterima"
Amin
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails