PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

2/05/11

Tengoklah apa Qistina dah buat

Hari nie Dilaz cuti. Yelah kan hari nie hari Isnin. Hari Cuti Dilaz ialah Isnin. Bagi pekerja Kerajaan, diaorang dapat extra Cuti sebab Semalam Cuti Umum tapi jatuh hari Ahad. Best kan pekerja Kerajaan nie.

Dilaz tak tahu nak cete apa hari nie, tengah duk berfikir Dilaz terpandang nie.


Tengoklah apa yang Qistina dah buat. Habis satu ruang tamu tu, Qistina sepahkan. Pas penat buat sepah, dia pun tido. Meh tengok dari dekat gambar Qistina.


Gambar lupa nak betulkan. Terpusing lak tengok gambar nie. Qistina memang suka buku, tapi suka sepah macam nie. Penat selalu asyik marah suruh kemas pas buka buku, tapi tak makan saman gak dia. Macam letih jer tengok Qistina tido.



3 ulasan:

ch@ berkata...

Qistina pun dah rupa ala-ala teddy bear tu. serupa je ngan Oni, tapiii Oni nak tidur mesti cari port best, paling2 atas toto dgn bantal dan slimut favourite dia.

yatie Awang berkata...

biasalah budak2, suka hati dia je nak buat apa, sbb dia tahu ada orang yg akan kemaskan haha

dilazfamily berkata...

cha: bear tu sama besar ngan dia. tu bear mama qistina, MY LOVE bagi masa kat universiti dulu

yatie awang: tahu tak pe, dia tahu sepah jer, kemas tak de

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails