PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

22/06/11

Mari berCHURP CHURP

Mesti ada yang dah tahukan CHURP CHURP tu aper? Yang tak tahu meh baca nie. Siapa lum register CHURP CHURP meh Register kat SINI
Tutorial cam mana nak register, ada KAT SINI. Marilah sama-sama kite share iklan CHURP CHURP NIE.

Kawan-kawan yang baik hati, tolonglah Klik iklan nie mana yang berkenan. Terima kasih. Sharing is Caring. Kalau dah boleh Cash out ingat nak buat GIVEAWAY hadiah paling best. Tunggu...

P1 4G Exclusive..meh tengok apa yang menarik 
 Jomlah register HEARTBEAT sekali

8 ulasan:

mumui berkata...

rajin akak ni promote churp2...hehehe...
ade mase singgah ya...

aaron aziz dan keluarganya..

villa yg berkonsepkan hijau

eLLy berkata...

dah lama tak layan churp2 nie :(
malam karang klu sempat nak pi jengok la ;)

dilazfamily berkata...

mumui:biasalah nak tambah RM

dilazfamily berkata...

Elly:sis jenguk2 lah churp churp tu. ntah2 dah boleh cash out

aleen aiden berkata...

wah,churp2 ngan heartbeat 2 2 alin blom join.hu3

dilazfamily berkata...

aleen:jomlah join.tambah RM dalam berblog

cik helena berkata...

yg ne cikhel belum register lagi.nak tgu org tolong register kot.hehe malasnyaa.hadehh

azam berkata...

hehehe...belum reg lagi...jap lagi...salam singgah dan join awak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails