PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

17/06/11

Fakta tentang Jeans Yang perlu anda tahu

Salam semua.

Lama tak update Blog. Tak de mood nak update sebab Qistina tak de di sisi. Selalu nak update Blog mesti Qistina kat sebelah Dilaz maka idea pun datang bile tengok keletah dia. Ini dia kat kampung, kepala dan otak Dilaz jadi jam...blurrr. Tapi hari nie kuatkan juga semangat dan jangan ingat2 sangat maka Dilaz mulakan dengan entri Fakta tentang Jeans yang perlu anda tahu terutamanya kaum wanita.

Hasil kajian di peringkat Global (sumber dari Strauss & Co;LEVI'S) :


Lebih separuh daripada wanita (54%) mencuba sekurang-kurangnya 10 helai jeans sebelum membuat keputusan membeli (Dilaz cuma cuba 3 atau 4 helai je)

Kebanyakan wanita (87%) menaruh harapan agar bertemu dengan jeans yang lebih sesuai dengan bentuk pinggul mereka bebanding dengan jeans sedia ada yang dimiliki. 
(maybe bagi Dilaz sebab pinggul lebih besar dari pinggang)

Kebanyakan wanita (67%) percaya jeans direka untuk wanita yang memiliki bentuk tubuh ideal sahaja (Sebab kebanyakan jeans yang cantik kecik2, jadi tu sebab ada yang kata macam tu)

Hanya segelintir wanita (28%) percaya bahawa jeans direka mengikut bentuk pinggul mereka

Ini hanya fakta je dan andaian Dilaz. Apa-apapun Dilaz suka jeans Brand Lady Like dan Levis. Memang cool. Kawan-kawan suka jeans brand apa?

   
Jika sudi, Klik Nie sekali

5 ulasan:

Red Giant berkata...

Jeans Samsudin.... Huk3x...

Cik Rose Cute berkata...

Levis dan janji seluar jeans cantik tak kira jenama apa..beli...hehehhe

cik Ida berkata...

tak pernah beli sendiri.. orang bagi adelah..:)

dilazfamily berkata...

Red Giant: seriuslah..main2 pulak dia.hehehe

Cik Rose: Betul tu jenama tak penting sangat, janji cantik dan murah

Cik Ida: wah best tu org belikan. lagi bertuah

tiefazatie berkata...

ifa mmg gle levis..
so skrg gna levis sajork..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails