PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

13/06/11

Minggu Akhir Nora Elena

Minggu nie adalah minggu terakhir Drama Nora Elena. Fuhhhh nie tak boleh miss nie. Masa tengok preview episod akhir Nora Elena kat TV, "Nora marahkah Seth dan Yvonne ada pegang Baby". Macam mana agaknya akhir Drama Nora Elena nie kan. 
Masa berblogwakling tadi ada terbaca episod akhir nora elena versi novel online non-full-version kat Blog Puan Bee. Siapa nak baca KLIK SINI. Rasanya ending mestilah gembira kan mana ada sedih kecuali dia nak buat Nora Elena 2 jer. Jangan lupa saksikan Nora Elena minggu nie tau. Mahu termimpi lagi Aaron Aziz nie kalau asyik meghadap Nora Elena

4 ulasan:

MRS. K berkata...

i dah baca novel.. hehehe.. tapi tak boleh nak agak jugak ending die camne.. sebab cite ni tak ikut buku sangat...

= d = berkata...

best nye..
nak tengok gak nanti..
:)

dilazfamily berkata...

mrs k:dilaz lum baca lagi novel tu. tulah org kata tak sama sangat novel ngan dram, jadi tengok jer lah ending nanti

dilazfamily berkata...

=d=:tengok jangan tak tengok tau

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails