PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

10/06/11

Seronok yer jumpa Aaron Aziz

Nak dengar cete tak macam mana Dilaz boleh jumpa Aaron Aziz. Masa jumpa tu Seronok tak terkira. Macam tak percaya. Jumpa kat bandar masa tu nak tunggu bas. Tetiba ada satu kete mewah nie berhenti depan bus stop. Tengok dari tepi hensem gile mamat nie. Sekali toleh, fuhhhh Aaron Aziz lah.


Dia offer naik kete, apa lagi naiklah. Orang dah offer. Aaron hantar sampai rumah. Gile kentang. Senyum sampai ke telinga naik kete ngan Aaron Aziz. Borak punya borak dah sampai rumah lak. Macam best kan. Sekali nak keluar dari kete terjatuh lak. Buat malu jer. Nasib baik tak patah kaki. Kalau tak dah jadi kurang upaya. Kot yer teruja pun janganlah lebih-lebihkan. 

Sekali jatuh kete tu rupa-rupanya.................jatuh katillah...Mimpi rupanya. Ingatkan real. Jangan marah..ini hanya mimpi sebab terlalu layan Drama Nora Elena.

Jika sudi, Klik Nie sekali

6 ulasan:

b a m b a m ' s berkata...

hahahahha...nyampah tau buat entry yg mula2 buat bikin org geram and x menjadik nie!hehehehe

shiema sufian berkata...

eeeeeeeeeeee. bru nk jeles iler. ingat betoi. hahaha

cik Ida berkata...

ni mesti kes seth tan kan? tu yang sampai termimpi tu.. adeh! hahahaha :)

mummy_ayu berkata...

sabar je la..dah ye yer baca..best tu...sekali..mimpi..tapi mimpi pun best jugak tu..sure bgn senyum2 nie... :-)

eLLy berkata...

ciss.. mimpi rupa nye ..

ct N honey berkata...

adus..ni mesti terlalu syok tgk nora elena ni..sampai bawa mimpi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails