PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

10/06/11

Gambar terbesar

Masa tengah layan Drama Annissa, Dilaz terpandang satu gambar besar kat bilik tidur Balqis. Gambar tu memang besar sangat. Seronoknya kalau dapat gambar besar macam tu. Nak tengok tak gambar tu besar mana? Nak....jom tengok nie




Besar kan gambar tu. Gambar macam nie sesuai kat ruang rumah yang besar. Dilaz kalau dapat rumah Semi-D maybe Dilaz nak buat gambar besar macam tu. Itu hanyalah impian Dilaz. Tak salahkan kalau nak berangan
 Jika sudi, Klik Nie sekali
  

6 ulasan:

ct N honey berkata...

kalau saya takut pula tgk gambar besar2 mcm tu waktu mlm...eee seram...

Gambar ngeri akibat pembedahan kosmetik dan pengakuan berani artis Malaysia

Zaman isteri bermanja-manja sudah berlalu

cik husna berkata...

tetba tringin jugak nak ade gambar besar2 cmnie 1 lekat kat dinding rumah...

*Miss Syahnia* berkata...

kak memang best kalo ada gmbo
besar muka kita camgitu..

tp seyes mahal kan..adeii

dilazfamily berkata...

ct n honey:takut sebab besar sangat kan. jangan buat gambar gelap2

dilazfamily berkata...

cik husna:buatlah sebagai kenangan tak pun minta yang tersayang

dilazfamily berkata...

ain:haah best kan. yelah besar mestilah mahal...tapi kenangan tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails