PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

29/06/11

Banner Blog...Ada siapa boleh tolong

Salam semua
Dilaz sebenarnya ada hajat. Dilaz nak minta tolong kawan-kawan yang sudi bantu dan tolong Dilaz buat Banner untuk Blog Dilaz Family dan Blog Dilaz Collection. Dilaz tak tahu nak buatlah. Nak gak exchange Banner ngan kawan-kawan yang lain. Ada siap boleh tolong buatkan atau bantu Dilaz buat Tutorial ker? Jasamu tetap ku kenang

5 ulasan:

ZF berkata...

nak buat size macam na???

dilazfamily berkata...

kecik je.tak yah besar sgt,sederhana pun boleh

eLLy berkata...

caya tak [andai :(
tak dapat nak menolong

Nour Akmal berkata...

sy pn tgh nak tau psl banner ni..
sbb tak pnh buat n amik tau pn..

pntg tu banner blog kita..

Cik Rose Cute berkata...

Cik Rose Cute Pun tak tahu huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails