PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

12/08/11

Buffered Earning Ke-5 Dilazfamily

Salam semua

Selamat berpuasa. Sekejap je hari ini kita dah berpuasa hari ke 12, hampir separuh bulan berpuasa. Macam mana persiapan raya kawan2? Dah beli? Dilaz belum lagi. Masih terfikir2 lagi. Raya tahun nie macam tak seronok je.

Okeylah Dilaz nak sambung cete pasal Buffered Earning Dilaz. Semalam malam Dilaz check Nuffnang dan akhirnya Dilaz nampak nie......

BE ke 5 Dilaz untuk Blog Dilaz Family. Alhamdulillah. Dilaz suka sangat dan Dilaz bersyukur rezeki yang diberi di bulan Ramadhan ini. Dilaz harap BE nie dapat atasi rekod BE sebelum nie yang dah jadi ME (RM5.94). 

Mungkin ini rezeki untuk harijadi Dilaz bulan depan kot. Nuffnang nak bagi Dilaz cash out masa hari jadi Dilaz nanti. Siapa tahu kan. Mudah-mudahan Dilaz dapat income BE yang banyak dan bolehlah Dilaz rasa duit dari En Nuffnang nanti.

Terima kasih NUFFNANG. Sudi2lah bagi BE lagi



12 ulasan:

eima berkata...

tp bulan ni mmg NN byk bg BE la .... tahniah dear

Hackers berkata...

mcm mana nak dapat BE tu..Hackers masih tak fahamlah..

b a m b a m ' s berkata...

hehehhe..nuffnang tgh bg duit raya tuh!! kekekek

Myra Jay berkata...

Tahniah ye..
Samala dapat BE gak rini :)

dilazfamily berkata...

eima:betul tu ramai tengok blogger update pasal BE. Thanks

dilazfamily berkata...

hackers:kena selalu update blog dan rajin2lah BW supaya ramai orang datang blog

dilazfamily berkata...

bambam:agaknya betul nak bagi duit raya tu.alhamdulillah rezeki

dilazfamily berkata...

myra jay:teme kasih dear

tiefazatie berkata...

wah..bestnya...byk dh..ifa bru dpt seketul je nie..syukur2..hee

dilazfamily berkata...

ifa:alhamdulillah rezeki.ifa dapat seketul pun ok pe dari tak dapat kan

tiefazatie berkata...

aah..syukur la..lepas 3bln xde apa nie..haha

Nisa Greennnpanda berkata...

wah, syoknye.. sy br dpt 1 BE, hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails