PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

6/06/11

Rombongan Cik Kiah

Salam semua.

Rasa rindu kat Blog nie sebab macam dah lama tak update. Tapi tak lah lama sangat cuma tak update banyak dalam sehari. Dilaz busy sikit, bukan busy pasal keje tapi Sepupu My Love kan Kahwin. Jadi busykan diri di majlis kahwin sepupu My Love lah. Almaklumlah kiteorang jadi orang sebelah bagi majlis kahwin tu.

Meh tengok rombongan Cik Kiah ke majlis akad nikah dan malam berinai sepupu My Love, Abdul Razak nie. Tapi maaflah gambar tak clear. sebab.....nanti Dilaz cete lain entri


Yang paling suka si kecik dua orang nie



 Antara rombongan Cik Kiah


Inilah dia isteri Razak tue, comel jer orang yer


Antara Hantaran mereka




Ini adalah acara perarakkan pengantin. Adat Melaka macam nie, Dilaz first time ikut majlis kahwin kat Melaka nie.



Tengok diaorang kahwin nie teringat masa 4 tahun lepas  Dilaz dan My Love kahwin. Seronok sangat


2 ulasan:

Cute MuM berkata...

cute mum ada kat melaka sabtu & ahad lepas..sepupu kenduri kat mini stadium bistari kat ngan mitc tue..

dilazfamily berkata...

ye ker? nape tak bagitau.leh kite jumpa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails