PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

11/07/11

Pemenang 3rd Giveaway Dilaz Family

Salam semua.

Dilaz nak umumkan pemenang 3rd GA. Tahniah pada yang menang. Yang tak menang cuba lagi dan jangan lupa Vote Qistina sebab ada hadiah juga. Ini dia pemenang GA

Sila beri nama penuh, alamat dan no telefon di email Dilaz (fadilaz_29@yahoo.com). 
Terima kasih.
Meh VOTE Qistina...ada lucky draw, KLIK SINI

13 ulasan:

Myra Jay berkata...

Tahniah pada yang bertuah :)

Cik Rose Cute berkata...

Thanks...bertuah jugak akhirnya...

kakngah berkata...

tahniah pada yg menang..

deqlis berkata...

thank klk2x iklan deqlis... ok me pun.. tp mcm iklan nuff nie sehari sekali jer kan leh dr IP address yg sama? klu tak diorang tak kira..

tq dilaz:-)sudi2 jengah my blog lagik:)

tiefazatie berkata...

wah..tahniah pd yg mng!

sis..sis duk melaka katne?kg ifa kat jasin je..mmg kdg2 balik jasin..hee

Nisa' Azman berkata...

congrats pd yg mnang..

dilazfamily berkata...

Myra Jay:thanks sudi join

dilazfamily berkata...

cik rose cute:thanks sudi join dan tahniah

dilazfamily berkata...

kak ngah:thanks sudi join

dilazfamily berkata...

deqlis:sama2.haah sehari boleh sekali je.tak pelah nanti dilaz klik setiap hari. deqlis pun sudi2lah singgah sini setiap hari

dilazfamily berkata...

tiefazatie:thanks ifa sudi join GA. akak duduk area bukit katil,kalo balik kg bolehlah jumpa erk

dilazfamily berkata...

nisa azman:thanks erk sudi join GA.Nanti boleh join lagi.dah join lucky draw belum?kalo belum joinlah

♥SyilaSyira♥ berkata...

tahniah kepada pemenang ye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails