PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

17/06/11

Ending Nora Elena

Hari tu Dilaz ada buat entri tentang minggu akhir nora elena . Semalam Drama Nora Elena pun dah habis ditayangkan. Ending Drama Nora Elena tu cam tak best lah. Tak meninggalkan kesan yang mendalam pada Dilaz.huhuhu. Tak menarik sangat ending dia. Lepas nie dah tak feeling lah tengok TV kul 7 malam.

Tak sangka Yvonne jadi gile sebab terlalu cintakan Seth Tan sampai sanggup culik anak Seth sebab nak kahwin ngan Seth. Masa Yvonne pegang baby tu memang dah dapat agak yang dipegang tu anak patung. Tak kan dia bodoh nak bawa baby betul2 kan. Kesimpulannya Dilaz rasa ending Nora Elena tak best.

Drama Dewa Cinta akan ganti Drama Nora Elena. Tak tahulah best ke tak? Nak tahu kenalah tengok kan. Tak tengok dan tak layan tak tahu lak cerita tu cam mana.


1 ulasan:

Nour Akmal berkata...

mcm rugi je kan tak tgk drama ni..
KIC tak pnh tgk pn cite ni..huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails