PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

15/06/11

Rahsia Kasih Sayang Dilaz

Jom tengok Rahsia Kasih Sayang Dilaz. Ini untuk sesiapa yang lahir bulan September macam Dilaz



Dilaz ulas sikit erk tentang ramalan nie. Tak boleh nak percaya sangat sebab ada yang kebetulan betul dan tak betul

Bersopan dalam hubungan ~ Adalah sikit. Tapi Dilaz ingat lagi dulu masa first time dating ngan My Love, Dilaz tak de rasa segan lak macam dah lama kenal. Tak de cover2. Mungkin sebab dah rasa serasi kot. Itu sampai kawan-kawan ingat kiteorang nie dah kahwin. Yelah pasangan dah kahwin kan kurang manja2 tak macam yang tengah hangat bercinta

bertolak ansur terhadap pasangan ~ Ini memang selalu. Dilaz selalu mengalah. Ikut jer.

Suka mengkritik pasangan ~ Yang nie tak betul. Tak pernah kritik My Love, sokong adalah

Sangat perihatin terhadap pasangan ~ Terlalu sebab sangat sayang pada My Love sebab dialah nyawa Dilaz

Sangat sensitif dan emosi ~ Terlalu2 sensitif lagi2 bile kenang cete sedih atau orang dah lukakan hati Dilaz. Paling sensitif dan mudah menangis

Pandai memahami pasangan ~ Dilaz terlalu memahami My Love. Cuma kekadang My Love tak berapa memahami Dilaz. Tu yang sedih
Kurang menunjukkan perasaannya terhadap pasangan ~ Dilaz memang jarang tunjuk kasih sayang tapi hati terlalu sayang. Sebab tu kekadang orang tak tahu sebab Dilaz hanya memendam.

Amat memilih pasangan ~ Tak betul sebab Dilaz jenis tak memilih pun
 
Sukar melupakan sekiranya hati terluka ~ Memanglah. Semua orang macam tu kan

Mudah simpati dengan perasaan dan masalah pasangan ~ Bukan pada pasangan je, orang lain pun Dilaz mudah simpati. Mudah tersentuh hati dan rasa nak bantu bile mampu

Ini hanya ramalan je. Yang paling penting, Dilaz sayang sangat pada My Love Dilaz nie dan harap Dilaz dapat jadi Isteri yang solehah dan ibu yang baik pada Qistina

3 ulasan:

ichsan afriadi berkata...

So sweeeetttttttt T.T

ch@ berkata...

rahsia bulan Mei Dila. hiiii.
bila dah kawen, semua kasih dah jatuh kepada keluarga.

Cik Rose Cute berkata...

Rahsia bulan mac pulak gi mana erk? hehehe..kadang2 betul..kadang 2 tak benda2 camtu hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails