PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

22/06/11

Deko Idaman Selebriti

Siapa kat sini suka tengok rancangan Deko Idaman Selebriti di TV3 setiap hari Ahad jam 12 tengahari? 



Dilaz suka tengok, Dulu hanya Deko Idaman tapi kini ia dipanggil Deko Idaman Selebriti sebab ada sentuhan dari Selebriti pilihan. Antaranya Dynas Mokhtar, Natasha Hudson, Shaheizy Sam, Amy Mastura, Aaron Aziz, Datin Paduka Umie Aida dan Asyraf Muslim. Untung siapa yang terpilih untuk rancangan tu kan. Yelah semuanya sponsor tak payah nak keluar duit. Yang paling best impian mereka tercapai.

Dilaz pun teringin nak dapat macam nie, tapi tak pernah lagi join contest tentang deko idaman lagi sebab malu nak amik gambar ruang rumah yang tak cantik.

8 ulasan:

Red Giant berkata...

Meh Dania Tolong Deko Kan.. Free Gak... Huk3x....

aanie berkata...

sy pun suka tgk cite ni...

Izan Ishak berkata...

sukalah deko2 ni... tp nak kena tunggu dok umah sendirilah...hehe

ct N honey berkata...

rasanya nak masuk tu kena intervieu dulu...

Drama Stanza Cinta popular di Filipina
ujian untuk bakal Ibubapa.Sanggup kah membuatnya?

Cik Rose Cute berkata...

Sama ler kita....pukul 12.00 selalu tunggu depan tv...nak tengok Deko Idaman...kalau datang deko umah kita kan best!!! betul tak Dilaz..

dilazfamily berkata...

red giant:alamak habislah nanti. memanglah kreatif tapi kesan tu mendalam

aanie: best kan dapat ilham sikit

izan ishak:betul tu buat deko rumah sendiri lagi berbaloi

ct n honey: memang kena interview. antara karektor dipilih, sporting

cik rose: betul tu, kalo dia datang buat kat rumah kite seronok yer. maklumlah barang free

ch@ berkata...

tak tengok, kalau boleh sabtu ahad nak pergi berjalan. taknak duduk rumah. kekeke. rumah kita nak masuk tv? lagilaaa, lapang selapangnya.

*Miss Syahnia* berkata...

kdg2 je tgk dear..
slalu tgk deco bsama eric.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails