PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

2/06/11

Awal Ashaari dah Bertunang

Biar betul Awal dah bertunang? Diam-diam jer dah bertunang erk.

Sebenarnya Awal belum lagi bertunang. Isu ini berikutan status bertunang yang telah dipamerkannya dalam laman sosial akaun peribadi Facebooknya (FB) baru-baru ini. Menurut sumber dari Murai.com Awal Ashaari menganggap perbuatan tersebut adalah sebagai satu perkara biasa.




Hakikatnya Awal masih belum bertunang dan apa yang saya lakukan itu hanyalah sekadar satu gurauan semata-mata di Akaun peribadi FB  miliknya dan bukan fan page peminat.
 
Awal tidak berniat hendak memainkan perasaan sesiapa cuma hanya gurauan semata-mata. Ingatkan betullah Awal dah bertunang dengan kekasih hatinya, Scha Al-Yahya. Rupa-rupanya hanya gimik semata-mata. Tak baik buat gimik macam nie, nanti peminat marah tau.huhuhu

2 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

Betul tu...Cik Rose Cute Ingatkan tadi dah betul bertunang...huhuhu..benda macam ni pun buat lawak...

dilazfamily berkata...

biasalah tu cik rose cute..artiskan suka buat gimik.kadangkala peminat tak dapat terima gimik dia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails