PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

14/06/11

Aaron Aziz lagi

Mentang-mentanglah Nora Elena hangat diperkatakan sekarang, Aaron Aziz pun dah jadi mangsa search oleh semua orang termasuklah Dilaz.huhuhu. Hari nie Dilaz nak cete tentang Aaron aziz lagi. Cete apa.....mehlah baca lagi

Mula-mula Dilaz nak tunjuk isteri kesayangan Aaron Aziz nie. Comel sangat dan cantik orang yer.

Mereka berdua sama cantik dan sama padan.

Yang ni pula keluarga Aaron Aziz. Jangan tak percaya, Aaron Aziz nie ada 3 orang anak tau iaitu 2 perempuan dan seorang lelaki. Jangan kacau suami orang tau. Minat jer boleh...lebih-lebih jangan.




Bulan Jun nie kat TV kat wayang banyak muka Aaron Aziz kan. Paling menyerlah dalam Nora Elena yang sangat romantik. Kalaulah My Love macam tu mesti seronok. Kat wayang sekarang Aaron Aziz dalam Filem KL Gangster. Macam ganas je kan. tapi macho still ada. hehehe


Akan datang di TV3 Drama bersiri Stanza Cinta. Aaron Aziz akan berlakon bersama Fizz Fairuz dan Nur Falhia sebagai watak utama. Cerita cinta lagi, dalam nie tak tahu watak macam mana yang akan dibawa. Nak tahu kenalah tengokkan.
 

Bertambah murah rezeki Aaron Aziz. Untuk siapa kan...untuk keluarga Aaron Aziz lah. Tak kan untuk Dilaz lak. Dilaz tengah belajar nak berubah menjadi yang lebih baik agar kehidupan keluarga lebih selesa.

10 ulasan:

eLLy berkata...

i like Aaron Aziz.. tapi lakonan dia jer la .. lelebih tak boleh ;)

Cik Rose Cute berkata...

Isterinya memang sporting habis..kalau Aroon Aziz berlakon watak romantik....hehehe...

dilazfamily berkata...

elly:sis memang lah lakonan jer..lelebih tak boleh tau.nanti kena marah

dilazfamily berkata...

cik rose:sporting kan. kalau dilaz mahu marah. yelah kekadang tu siap berpeluk2

Leney berkata...

First tengok Aaron Aziz dalam drama Singapore, Cinta Bollywood.

mumui berkata...

perggghhh... femes sgt2 aaron aziz skrg ni kan... hehe

Jom baca: koleksi baby comel

Nour Akmal berkata...

aaron aziz ni mse kawin tak hensom tu..
tapi bila umo dh meningkat makin hensom lah pula..

dilazfamily berkata...

leney:cinta bollywood...tak pernah tgk.nie kena cari kalau2 ada kat internet

dilazfamily berkata...

mumui:haah sekarang makin famous dia.dah jadi macam hero malaya pulak

dilazfamily berkata...

nour akmal:biasalah muda lagi kot masa tu lagi pun belum banyak duit lagi. bile dah banyak duit hensemlah dia.hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails