PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

8/02/11

1.1.11, 11.1.11, 1.11.11, 11.11.11

Awak semua perasan tak? Tahun ini mempunyai 4 tanggal aneh: 1-1-11, 11-1-11, 1-11-11, 11-11-11. Tadi saya ada buka FB. Pas tu terpandang komen member kat FB pasal nie. Selalu yer dalam setahun kan, cuma ada satu jer nombor yang cantik, sampai semua orang berebut2 nak nombor tu untuk buat memori bersejarah bagi hidup mereka. Tapi tahun nie, tak yah nak berebut2. Ada 4 tarikh yang jarang berlaku. Semuanya kuasa ALLAH.
Sekarang cuba ini: 
ambil 2 digit terakhir tahun kelahiran anda dicampur dengan umur anda tahun ini hasilnya pasti =111. 
Contohnya; 83+28 -= 111 , 82+29 = 111 , 03+08 = 111 (ni kajian atas saya, MY LOVE & QISTINA).
Subhanallah !!! Lihatlah kuasa ALLAH.
P/S : Tetiba meremang jap bulu roma. Terasa Insaf dan teringat amalan hidup yang belum lengkap dan sempurna.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ulasan:

ch@ berkata...

dah cuba dah, sepantas kilatnya. tarikh cantik? bukan ke bila dah berlaku sesuatu yg istimewa pasti menjadi kenangan, tak kira la tarikh itu jatuh pada berapa haribulan pun? hihiii itu pendapat org yg jeles sbb tak dpt tarikh cantik. hahaaa.

dilazfamily berkata...

tau tak pe, bagi dilaz pun cam tu. No tak penting, yang penting tarikh kejadian yang berlaku tu. tak kan nak tunngu sampai no cantik baru nak ada kenangan kan

LadyRye berkata...

11.11.11 ni besday husband saya..

dilazfamily berkata...

best lah. bukan selalu besday dapat tarikh cantik kan. dilaz kena tunggu lama lagi nak dapat nombor cantik. Tunggu tahun 2029.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails