PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

27/02/14

Pekasam Ayam dan Daging

Selamat tengahari semua dan selamat bekerja bagi yang sedang bekerja. 

Tengahari ini nak tulis entri tentang pekasam ayam dan daging. Sebelum ni pernah makan pekasam ikan je. Tak pernah lak tahu ada pekasam ayam dan daging. Dilla beli ni pun dari rakan facebook. Tengok macam sedap je, jadi belilah setiap satu dan nak cuba. Inilah dia pekasam ayam dan daging tu


 

Semalam Dilla baru cuba masak Pekasam Ayam. Boleh tahanlah rasanya, sedap gak. Cuma kalau ada yang kreatif boleh pelbagaikan cara masaknya. Dilla ni jenis tak berapa kreatif jadi masak ikut cara dia bagi tu je.hihihihi. Inilah rupa bile dah siap dimasak.


 

My Love tak berapa makan benda yang berjeruk ni. Jadi dia rasa sikit satu dua ketul je. Yang lebih Dilla lah makan sampai habis. Jap lagi nak cuba pekasam daging lak. Harap2 lagi sedap dari ayam ni.




Selamat menjamu selera kawan2
 

5 ulasan:

JaSSNaNi berkata...

uikkss.. tak penah makan lagi pekasam ayam atau daging... dah macam2 pembaharuan makanan lama dah skrg ni..

nurfadilah suardi berkata...

JaSSNaNi haah betul tu. Cubalah, boleh tahan gak rasanya

are^mir berkata...

Nk pekasam dging atau ayam oder lah kat saya

are^mir berkata...

Nk pekasam dging atau ayam oder lah kat saya

are^mir berkata...

fb muzammir bin musa atau 0134056967

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails