PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

9/02/11

DOAKAN SAYA

Hari nie saya ada panggilan temuduga pukul 2 petang. Takut dan gementar rasanya. Tapi buat biasa jer. Malas nak excited sangat, mesti tak dapat punya. Ada rezeki ada lah kan. Hanya berdoa kepada ALLAH supaya segalanya berjalan dengan lancar.

Saya nie dah lama tak pergi interview. Hari tu pergi interview pun macam tak di interview jer. Tak best langsung. 

Kawan2 doakan saya yer supaya dapat kerja nie. Impian dari dulu lagi nak kerja office hour dan pakai baju kurung cantik2. huhuhuhu.... 
 

6 ulasan:

ch@ berkata...

laaa belum2 dah doa tak dapat, jangan la macam tu. mesti boleh punya. best kerja opis hour. sabtu ahad goyang kaki.

dilazfamily berkata...

bukan doa ch@, tapi kecewa

LiErOSe~QiEmi berkata...

alaa jgn la kecewa.. insyaallah, ada la rezeki nanti.. ye

dilazfamily berkata...

TEME KASIH ATAS DOA KALIAN

Cute MuM berkata...

gud luck.. insyaallah kalo ada rezeki mesti dapat..
memang lagi best kalo kerja ikot ofis hour.. lagi2 ada anak kan.. bila malam boleh lepak sama2..

dilazfamily berkata...

sebab tu best kan keje ofis hour...malam leh lepak ngan keluarga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails