PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

24/02/11

KECEWA...GERAM....MARAH TAU....

Hari nie mood baru nak gembira sikit sebab tahu order dari HEARTBEAT akan sampai. Actually, order nie dari online HEARTBEAT MY LOVE sebab bile kite register HEARTBEAT kan dapat voucher. Sebab tue guna ID dia, tapi saya yang buat.

Tapi, bile orang SKYNET datang tadi.... saya dah rasa macam tak sedap hati. Pelik gak napa leh rasa macam tue. Rupa-rupanya buka jer bungkusan dari HEARTBEAT tue, ini lak dapatnya
Ini bukan gambar yang saya order. Pekerja HEARTBEAT dah salah pos pada saya. Kecewalah. Tak tahu sekarang macam mana nak settle.

P/S: Siapa punya order nie erk? Kalo orang MELAKA tak pelah leh settle dekat sikit, tapi kalo jauh cam mana?


5 ulasan:

*luv Syahnia* berkata...

pasangan sapelah
ni kan kak..

tgh2 bngkus diorg dok
bebork2 tak engat
tu yg tsalah htr kot

Cute MuM berkata...

dilaz emaillah kat HB! balik.. mungkin diorang ada cara nak settlekan..

dilazfamily berkata...

Sedih tau.
Ain: tulah, akak tak tahu sape nie
CUTE MUM: Dilaz dah email, tapi lum ada feedback lagi.

Nureen berkata...

couple mana plak sesat tue hehhee

dilazfamily berkata...

Entahlah, sape agak yer couple nie kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails