PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

28/02/11

UPDATE HADIAH GIVEAWAY

 NEW ENTRY ...SCROLL DOWN PLZ


Kawan2x dah join GA saya lum. Sesiapa yg lum join GA saya, jom lah join, masih sempat lagi nie. Okeylah.... Ini saya update hadiah untuk para pemenang GA. Pemenang akan dipilih oleh saya sendiri. RANDOM.ORG.

Meh usha hadiah2x tue.


 Ini adalah hadiah untuk PEMENANG UTAMA

 PEMENANG PEREMPUAN

atau


PEMENANG LELAKI



 Yang nie untuk follower ke-123 blog DILAZ FAMILY dan 
Follower ke -29 blog DILAZ COLLECTION



Dan 2 hadiah saguhati untuk 2 org pemenang






P/S : TAMBAHAN......ADA HADIAH UNTUK EARLY BIRD 

5 ulasan:

ch@ berkata...

cantiknyaaa. myk wangi tu betul2 wangi. kita dah pnh beli dan kita sukaaa.

eT berkata...

cantik la dear...
untungnyer kalo dapat..

nyway nak jemput join GA...
tutup 25jan2011
http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

dilazfamily berkata...

memang wangi. kalo minat nak beli, tengok blod dilaz collection.
thanks erk dear

Cute MuM berkata...

dtg klik HB!..

cantiklah crossstich tue..
kat mana nak dapatkan draft yer..
nak buat...
hehe..

MRS. K berkata...

byk nya hadiah...

klik ur HB

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails