PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

7/02/11

RIVER CRUISE

Meh jalan2 kat MELAKA. Bak kata "MELAWAT MELAKA BERMAKNA MELAWAT MALAYSIA". Itu sebab kat MELAKA nie, banyak sangat pelancong tak kira dalam dan luar negara. Orang yang duk MELAKA jer tak jalan2 satu MELAKA. Bile rasa nak pergi jer baru pergi.

Ini adalah jalan2 ketika family saya berada di MELAKA. Saya dan MY LOVE jadi lah pemandu pelancong yang tak terlatih untuk family kiterang jer tau.

Antara tempat yang kiteorang terjah di waktu malam di MELAKA.




 Kiteorang pergi JONKER WALK & MELAKA RIVER CRUISE. Mehlah kawan2 datang MELAKA. Macam2 benda menarik dan bersejarah ada kat sini. Makan pun ada macam2.


2 ulasan:

MRS. K berkata...

penah sampai melaka sekali jer.. huhu..
3 taon lepas rasanya..
tapi tempat2 u cite ni tak penah smpai lagi.. huhu

dilazfamily berkata...

Mehlah datang sini lagi. Best tau.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails