PEMINAT DILAZ FAMILY

CARI HADIAH TERSAYANG DI SINI

Khamis, 7 April 2011

HAI...HAI....BYE..BYE

Apa khabar semua? Mesti sihat kan.
Dilaz tak bape sihat, tekak nie sakit sangat. Cuaca kat Melaka nie panas, susah nak hujan. Hujan pun sekejap jer. Lama dilaz tak update blog kan. Ada gak rakan blogger yang perihatin tentang blog dilaz yang tak seberapa nie. Terima kasih kepada cha sebab perihatin. Cha memang baik hati. Walaupun dilaz tak berapa kenal dia, dilaz tahu cha seorang kawan yang amat baik. Sesiapa yang tak kenal cha, bolehlah lawat blog dia. Nie blog cha http://hijaucantik.blogspot.com/
Okeylah, dilaz nak update cete sikit terbaru dilaz. Dilaz sekarang dah tak mengganggur lagi. Dilaz dah dapat keje. Keje apa....?Keje biasa jer. Gaji pun sikit jer. Alhamdullilah, dilaz tetap bersyukur sebab dapat keje. Dilaz keje kat PUSAT SIBER RAKAN MUDA. Pusat siber nie percuma jer terbuka kepada semua golongan belia. Limit setiap pengguna adalah sejam, tapi jika tak de orang bolehlah guna lebih masa (bergantung kepada keadaan). Kadangkala tue seronok gak keje kat Pusat Siber nie, dan kadangkala boring pun ada. Nape boring.....?Sebab kat Pusat siber nie tak leh nak follow blog lain (tu yang leceh). Tapi boleh lah nak update blog. Dilaz rasa tu jer kot nak kongsi pada semua. Nanti dilaz update lagi.

2 ulasan:

Cute MuM berkata...

tahniah dah dapat kerja..
nak wat camner..
dah kerja camtue..
sabar yer..
balik rumah online lah yer..
cute mum selalu wat autopblish..
sebab tue ada update..
pastue boleh join CGL..

dilazfamily berkata...

teme kasih Cute mum.
betul tu, dilaz ingat nak buat autopublishlah pas nie. leh update selalu.
pas tu nak join GA & CONTEST banyak2 macam cute mum

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails