PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

28/04/11

Sambutan Besday Qistina

Dilaz nak sambung cete semalam. Siapa lupa..... baca nie

Budget tahun nie tak de nak buat Birthday Party. Jadi Dilaz beli sepotong kek Secret Recipe jer. Pas tu minta adik cashier tu 3 batang lilin. Sampai rumah jer Qistina tak sabar nak tiup lilin. Sian tengok Qistina masa tue, tiba-tiba Dilaz rasa sayu...yelah tak dapat beli kek besar untuk Qistina. Qistina nie makan memilih gak. Nak yang sedap jer. Ingat nak beli kek biasa-biasa jer, tapi takut Qistina tak nak, nanti membazir lak.

 Kek kegemaran Qistina...chocolate indulgence

Lilin yang telah dipasang  untuk Qistina tiup


Qistina posing dulu ngan kek. Nampak tak belon kat kerusi tu?? Qistina suka sangat ngan belon. Penat nak tiup


Penuh semangat tiup lilin tu. Muncungg siap

Itu jelah sambutan besday Qistina. Tak meriah sangat pun. Tahun nie, Qistina tak de dapat hadiah pun (sebab tak buat besday party). Qistina cuma dapat duit dari Nenek, Datuk ngan Nek Chu dia jer. Tak pe sayang nanti Mama gaji Mama belikan Qistina hadiah. Doalah Mama murah rezeki. AMIN.

Say WHOA to DiGi's WWWOW Awards!





 

4 ulasan:

Cute MuM berkata...

samalah kita..
dulu sambut besday daddy dania pon beli kek secret recepi 1 slice.. huhuhu..

MRS. K berkata...

hepy besday qistina....
comel ala-ala princess!

aqishah berkata...

senasib la ngan qaisara gak.. semlm mkn kek satu slice jek.. choclate indulgence gak... huhuhuhuuu

dilazfamily berkata...

cute mum & aqishah : tak pelah makan kek satu slice jer. Yang penting kite sayang anak kite sepenuh dengan kasih sayang. Betul tak?

Mrs k: terima kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails