PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

17/04/11

ARRGGGHHH.....KOMPUTER KENA VIRUS

Hari nie mood sedih....sebab komputer Dilaz kena virus. 

 

Internet langsung tak leh buka. Nak update blog susah, nak online FB lagilah. Nasib baiklah Dilaz keje kat Pusat Siber, bolehlah nak update blog sikit-sikit. Nampak yer kena buat banyak autopublish lah sebab komputer tue tak tahu baik bile.

Get your free desserts today!


3 ulasan:

ct N honey berkata...

lappy saya dah 2 kali kena virus..sekarang ni takut sangat nak download apa2.manalah tahu ada virus ikut sekali

MissSyarniFarida berkata...

TENSION bila laptop kena virus ! pftttt
;(

dilazfamily berkata...

ct N honey & Miss Syarni:betul tu...sekarang internet banyak viruslah. komputer tu dapat virus sebab banyak buka internet kot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails