PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

22/04/11

Hatiku Berbunga-bunga

Salam semua.

Sekejap jer dah nak hujung minggu kan. Masa sekarang cepat berlalu kite kena sentiasa menghargai masa dan buatlah perkara-perkara yang berfaedah dan meninggalkan kesan yang baik dalam hidup kite nie.

Nak tahu kenapa hati Dilaz berbunga-bunga??? 

 

Sebab malam tadi MY LOVE bagi green light untuk dapat baby. 

 pic from google


Susah tau nak dengar dari mulut MY LOVE sendiri nak Baby. Tapi bukan bulan nielah sebab sekarang Dilaz tengah Period. huhuhu....

MY LOVE kata bulan depan (MEI). Okeylah tue kan. Yang penting MY LOVE dah nak. InsyaALLAH bulan depan kite proceed. Harap ada rezeki dari ALLAH nanti. Qistina pun dah besar dan bijak, boleh tolong Mama jaga baby nanti. Doakan kami sekeluarga agar murah rezeki dan bahagia selalu. AMIN

P/S: Dilaz sekarang tengah belajar kire hari subur, sebab period Dilaz tak tetaplah.

The Great ChurpChurp Race is on!


2 ulasan:

MRS. K berkata...

chaiyokkkk!

Momma Mia berkata...

BERUSAHA!!
Semoga dipermudahkan segala urusan. amin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails