PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

30/04/11

"JOM JOIN SEGMEN PS "

Klik banner untuk join..
 
Dilaz nampak segmen nie dari Blog CUTE MUM pagi tadi dan terus join. Cute Mum nie memang idola Dilaz selepas Mrs K.

Kenapa nak join Segmen:
Dilaz nak join sebab nak upkan traffic untuk blog DILAZ FAMILY nie. Pas tu harap PS dapat masukkan blod Dilaz dalam bloglist PS walaupun tak menang. Selain tue sebab nak tambah kawan dalam dunia Blog nie. Lepas nie harap PS sudi datang blog Dilaz.
Pendapat tentang blog PS:
Dilaz tak reti nak beri komen....tapi harap diterimalah komen nie. Dilaz rasa blog PS ni kena tukar template yang terang sikit kot dan ada unsur kesenian juga macam template yang PS pakai nie. Dilaz juga kagum dengan PS sebab ada jiwa seni. Semoga PS akan maju dan menjadi Blogger Seni yang terkenal suatu hari nanti. Dilaz minta maaf jika ada kata-kata yang menyinggung perasaan PS dalam pendapat yang diberi

Segmen tamat pada:
30 April 2011 jam 12 tengahari..


2 ulasan:

waN Mohd Salim berkata...

heee okay .. thnks yer dah sudi jOin

dilazfamily berkata...

sama2 bro.thanks sudi terjah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails