PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

5/08/11

Surprise..surprise....untuk peserta Lucky Draw

Salam semua,

Sibuk ker di hari jumaat yang indah ini? Dilaz biasa je, keje kat kerani insurans ini memang sibuk sebab banyak keje. Dilaz tak nak panjang2 tulis, Dilaz sebenarnya ada surprise untuk Peserta Lucky Draw Dilaz. Siapa nak semak nama, Klik sini

Sebelum nie Dilaz ada umumkan satu pemenang Lucky draw tu kan. Nak tahu siapa menang, klik sini. Dilaz saje je nak buat surprise untuk kekawan dan Dilaz nak ucapkan ribuan dan jutaan terima kasih pada Cute Mum sebab sangat perihatin. Dilaz memang saje je tak umumkan semua dulu sebab nak tengok feedback kekawan, tapi tak de sorang pun beri feedback kecuali cute mum. Okeylah inilah dia Surprise Dilaz tu
.
.
.
.
TAHNIAH KEPADA ANDA
Nurul Dania a.k.a Cute Mum 
sebab selalu support Dilaz dalam contest FB dan jadi orang pertama sudi Votee

dan

P/S: Tahniah pada semua yang menang. Dilaz juga nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua yang sudi vote Qistina. Dilaz harap siapa yang menang dapat beri details di alamat e-mail Dilaz dalam masa 3 hari. Jika tiada details diberi hadiah diberi kepada yang lain. Harap maklum. (fadilaz_29@yahoo.com)

13 ulasan:

tiefazatie berkata...

sis..btol ke no.26 tue no ifa??
isk btol ke?
senarai nama peserta ada 2 n3 kan sis?
kang ifa nie perasan lak sis..haha..

tiefazatie berkata...

sis..ifa dh email details ifa tau..

pinkteddy84@gmail.com

pape bgtau eh..
ifa rasa..btol la no.ifa tue..26..
isk..blur..hihi

Nisa' Azman berkata...

huhu~..tiga2 no xmengena.. nway, congrats pd yg mnang ye. ^_^

tiefazatie berkata...

sis..ifa dh wat tq n3 utk sis nie..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/suprise-daripada-dilaz-familyifa-blur2.html

tq so much sis!
slmt berpose ye..happy selalu tau!

tiefazatie berkata...

tahniah pada pemenang bertuah yg lain gak ye..=)

MRS. K berkata...

wah.. ramai pemenang.. mesti masyuk ni.. moga murah rezeki selalu

dilazfamily berkata...

ifa:betul lah tu.tahniah erk,nanti akak tgk email

dilazfamily berkata...

nisa':jangan sedih, nanti cuba lagi erk

dilazfamily berkata...

mrs k;tahniah ye. alhamdulillah ada rezeki lebih sikit

zaikulim berkata...

zai no 30 dah email tau

tiefazatie berkata...

hee..tq sis..ok..=)

dilazfamily berkata...

zai:ok nanti dilaz check email

dilazfamily berkata...

ifa:sama2.all the best

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails