PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

31/01/11

SHOPPING....

Salam satu MALAYSIA semua,

Sejuk sungguh hari nie sebab hujan tak berhenti2 lagi. Masuk hari nie dah 3 hari hujan. Hujan2 pun orang tetap pergi kerja dan ada yang dah bercuti pergi jalan2 ngan family. Kepada yang bekerja tu selamat menjalankan tugas. Jangan tension2 tau. Yang sedang bercuti lak, selamat bercuti. Jaga diri dan keluarga baik2. Saya...hari2 saya cuti..... Hehehehe

Pagi tadi, saya bawa QISTINA pergi TESCO. Pagi2 QISTINA dah jalan. Dah lah belum mandi lagi. Tapi, MAMA QISTINA dah mandi tau. QISTINA bile bab jalan2, memang NO 1 punya. Tak kiralah apa cuaca sekalipun, janji dapat jalan tau. Saya pergi tesco sebab nak beli barang dapur sikit, sebab semalam tak dapat beli. So, inilah hasil dari shopping saya pagi tadi. 

Tak beli banyak pun sebab dah beli barang hari tu. Saya selalu shopping beli banyak2 sebab malas nak beli selalu. Kadangkala beli stok untuk 2 bulan sekali. Jimat masa sikit, kecuali barang basah lah. Awak semua macam mana? Selalu shopping barang dapur kat mana?


7 ulasan:

eT berkata...

gini la gayanyer tiap2 bulan...huhu

ch@ berkata...

kita blm shopping lagi, mau satu troli penuh, pampers ngn susu oni je dah penuh. blm lain2 lagi tu, tambah2 hujan je ni, nak mengeram kena ada kudap2.

kakngah berkata...

kite belu stok utk sbln sekali.. siap stok susu & diapers. selalu beli kt pasaraya biasa jek.. kt sini ada 1 pasaraya ubat cina. mmg agk murah susu & diapers dia. yg lain2.. lebih kurang je.
hhmm.. nak g tesco ke giant.. jauh la.. tk berbaloi dgn tambang.. tp.. sesekali terlepas gak g tesco hihihi!!!

kakngah berkata...

* beli

dilazfamily berkata...

Et: memang macam tu tiap bulan. kadangkala penuh gak satu troli

dilazfamily berkata...

ch@:Betul2...betul. selain beli susu n pampers anak, makanan kudap2 mesti beli sekali.lagi nie hujan lapar jer

dilazfamily berkata...

kak ngah: Oklah ada kedai lagi murah dari pasaraya. leh jimat duit. dilaz kat sini tak tahu cari kedai yang murah, tapi kat sendiri dilaz tahu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails