PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

24/08/11

Mana Menghilang

Salam semua

Selamat berpuasa. Minggu depan nak raya kan. Seronok sangat. Lama Dilaz tak update Blog dan Berblogwalking ke Blog kawan2. Mana Dilaz menghilang??..

Dilaz tak pergi mana pun, cuma Dilaz demam. Ini pun still demam. Dilaz gagahkan diri ini untuk update sikit2 supaya taklah sunyi blog Dilaz Family nie. Doakan Dilaz cepat sembuh dari demam ini. Tak bestlah kalau raya demam kan.


 

4 ulasan:

Fitri Senin berkata...

semoga cepat sembuh dilaz..nak raya dh ni..selamat hari raya

Cik Rose Cute berkata...

semoga cepat sembuh hihihi...mesti berat badan turun nie...

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

kesiannya dah dekat raya boleh pulak demamkan...moga cepat sembuh

tiefazatie berkata...

laa...ptt la diam2 je sis..
take care ye sis!
moga cpt sembuh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails