PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

12/08/11

Pengaruh Boboi boy

Inilah dia budak2 bile dah terpengaruh dengan cerita kartun. Nampak je benda pasal kartun tu terus nak beli. Qistina nie minat sungguh dengan animasi baru Boboi boy sampai boleh hafal lagu tema animasi tu. Ingat tak sebelum nie Dilaz ada buat entri pasal Dilaz beli baju, tak ingat..baca nie.

Qistina pun nak juga tau. Pantang tengok mama dia beli baju, dia pun nak juga.Akhirnya ini yang Qistina pilih

Baju tido Ying

dan

Baju tido Yaya


Bukan main suka anak dara ni. Lepas nie apa Dilaz beli mesti kena belikan Qistina juga. Papa Qistina kena cari duit lebih sikitlah

9 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

hihihi sama ler gan cik rose...anak girl memang cam tu erk...

Myra Jay berkata...

Samalah dengan anak menakan Myra, sehari lebih 10x dia nak tengok citer Boboyboi tu :)

dilazfamily berkata...

cik rose:selamat berpuasa.nama pun anak pompuan kan mesti nak sama ngan mama dia

dilazfamily berkata...

myra jay:budak2 bila dah suka memang macam tu.tak de nak jemu yer.menghadap je cete tu 24 jam kalo boleh

tiefazatie berkata...

hihi..comel je nie..hee

sis..jum tlg ifa nie..

http://www.facebook.com/notes/tiefa-zatie/contest-kisah-aku-tupperware-tlg-like-cte-ifa-nie-ehkat-page-sis-huda-taubukan-n/10150740595325123

tq yaa

ct N honey berkata...

bdk ppuan punya baju mmg byk corak mcm2 design ada..dah shopping baju raya lum?

Sinopsis dan OST drama Cinta Elysa-slot Lestary TV3

dilazfamily berkata...

ifa:insyaALLAH nanti sis like k.good luck

dilazfamily berkata...

ct n honey:belum buat persiapan raya lagi.minggu depan kot

tiefazatie berkata...

ok sis..tq ye..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails