PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

3/08/11

Kemenangan di bulan Ramadhan

 Salam Ramadhan

Dilaz tak sangka menang dalam GA lagi2 di bulan Ramadhan nie. Napa tak sangka ......sebab Dilaz nie bukannya blogger tegar dalam join CGL. Join CGL pun ikut mood. Dilaz tahu pengumuman pemenang pun dari Nisa' Azman. Terima kasih Nisa' inform Dilaz. Kalau tak Dilaz tak tahu pun menang hadiah saguhati. Kalau menang hadiah utama dapat FM..best yer. Hadiah saguhati tak tahu, surprise. 

nak tengok detail result kat sini

P/S: Ada kawan2 nak tukar2 FM ngan Dilaz tak? Tukar suka sama suka nak tambah koleksi FM kat peti ais

4 ulasan:

Nisa' Azman berkata...

hehe.. kite kn same2 kaki CGL, kalo nmpk name, msti inform nye, keh2..

dilaz nk tukr2 FM ape?

dilazfamily berkata...

haah kan..terima kasih.nak FM dari negeri mana2, kalau ada luar negara lagi best.nak kumpul letak kat peti ais.ada ker?

tiefazatie berkata...

tahniah..best2..dpt FM nie kan..

Nisa' Azman berkata...

dilaz..ade2.. FM Taiwan..nk? br lg FM nie, hehe.. email la sy:
greennnpanda@gmail.com or msg Fb sy, heheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails