PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

16/08/11

Hadiah semua dah pos

Semalam Dilaz ada buat entri pasal lambat pos hadiah untuk pemenang Lucky draw kan. Alhamdulillah semalam petang juga Dilaz dah pos semua hadiah tu. Harap minggu nie hadiah tu selamat sampai kat semua pemenang. InsyaALLAH. Harap sudilah menerima hadiah yang tak seberapa tu dan ikhlas dari Dilaz. 

Lepas nie Dilaz nak bagi hadiah FM lah. Kat Melaka nie banyak FM yang cantik2. InsyaALLAH lepas raya nie Dilaz nak buat GA dan hadiahnya FM atau cash money. Dilaz harap kawan2 semua terus menyokong Dilaz dan sentiasa memberi Dilaz dorongan dan nasihat. Semoga persahabatan alam maya ini akan berkekalan hingga akhir hayat.AMIN.

 

10 ulasan:

Nisa Greennnpanda berkata...

dilaz, ari tue kate nk exchange FM..jadi x? hehe..

lurun namzar berkata...

nie yg xsaba. :)

dilazfamily berkata...

nisa:nak gak.boleh ker?

dilazfamily berkata...

lurun:awak tak delah..hehehe.lain kali k

tiefazatie berkata...

wah..best2..hihi...nt smp ifa bgtau ek..

sis..ktne melaka mana yg jual FM murah n cantik eh?

dilazfamily berkata...

ifa:akak tak pastilah.selalu akak beli kat dataran pahlawan.nanti akak survey pastu bagitau ifa erk

Diana @ bilakukatacinta berkata...

salam kenal....

Fitri Senin berkata...

Salam perkenalan..
Sudi2 kan singgah di belog saya jika berkelapangan =)
http://fitribintisenin.blogspot.com/

Pn. Zana berkata...

salam ..sy zana yg jual cookies rm10 tuh. saya tak berani nak pos. sbb nye risiko nak pecah tu tinggi. awak tak de sedara tinggal sini? ni email sy :sasuzanazanudin@yahoo.com

tiefazatie berkata...

owh..ok sis..maceh2.hee..kalu blik kg nie leh beli nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails