PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

11/08/11

Churp Churp berwajah baru

Salam semua

Makan apa buka puasa tadi? Mesti dah terlalu kenyang nie kan. Dilaz tak lapar sangat hari nie cuma terlalu haus, mungkin sebab cuaca yang agak panas kot kat sini. Tadi Dilaz buka laman web Churp Churp nak tengok iklan yang belum share. Sekali buka web Churp Churp dah berwajah baru lah. Tahniah pada Churp Churp di atas peningkatan ini. 
Template baru nie kita boleh pilih samada nak Sign In guna Facebook atau pun Twitter. Dua2 boleh. Dilaz rasa template baru nie lagi okey kot sebab kita boleh tahu berapa ramai yang buka Facebook dan Twitter masa kita online. Jadi kita boleh share dengan ramai kawan kita.

Sesiapa yang belum daftar Churp Churp lagi, meh daftar kat sini dan Tutorial cam mana nak daftar Churp Churp ada kat sini.

Kawan2 hanya share link pastu dapat income.Kan senang tu. Sambil kita online sambil buat duit. Ini FREE saje

P/S : Nampak tak income Dilaz tu, kejap je naik. Cepatlah register sekarang

2 ulasan:

tiefazatie berkata...

comel gle kan!hihi

lurun namzar berkata...

churp2 kali nie lagi menyenangkn.
suka plak nk login brkali2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails