PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

7/08/11

Berbuka puasa hari ke-6

Selamat pagi semua dan selamat berhujung minggu. Esok dah nak kerja kan. Nanti mulalah Monday Blues. Baru hari ini Dilaz sempat bercerita tentang bulan Ramadhan Dilaz dan menu berbuka puasa. Bukan Dilaz tak nak cerita tapi aktiviti Dilaz bulan Ramadhan nie sibuk sikit lagi2 baru kerja nie. Menu berbuka puasa pula beli je kat Bazaar Ramadhan cuma sekali je Dilaz sempat masak juadah berbuka iaitu ikan masak merah. Hari pertama puasa buka kat rumah MIL. Yang lain beli kat bazaar..tu je.


Yang best yer semalam hari ke-6 puasa, Dilaz buka puasa kat luar. My Love ajak makan luar. Kiteorang makan kat Pizza Hut. Ini sekali dengan sambutan hari lahir My Love esok. Awalkan sambung. My Love kata takut busy nanti , itu yang sambut awal tu. Dilaz ikut je sebab My Love dah ajakkan. Tak kan nak tolak rezeki pula.


Lihatlah gambar2 yang Dilaz sempat snap kat Pizza Hut semalam. Maaf ye kualiti gambar tak berapa memuaskan sebab kamera dah rosak. Orang kedai gambar kata sensor kamera dah rosak, baik beli baru dari repair .


My Love yang sentiasa sibuk
 




Dilaz yang sentiasa ceria..huhuhu

Qistina yang banyak ragam


Menu berbuka puasa kami ....

Pizza Hawaian Chicken


 Spageti
 
 
Honey Chicken Wing
 
P/S: Memang sedap. Ingat nak cuba Pizza baru sempena Ramadhan tu tapi tak jadi sebab besar sangat. Takut tak habis. Lain kali kot ajak adik2 nanti. InsyaALLAH.

2 ulasan:

nik rosmawati berkata...

wah...berbuka pizza yea.best nya :)

tiefazatie berkata...

wah..bestnya...ayah ifa xsuka nie..so xde le nak buke mkn nie..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails