PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

28/08/11

Persiapan Raya

Tahun nie Dilaz tak banyak buat persiapan raya sebab sibuk sikit dan budget tak banyak macam tahun lepas. Lagipun tahun nie cam sibuk sikit sebab banyak urusan baru yang perlu diselesaikan terlebih dahulu.

Walau cam mana pun persiapan raya seperti baju raya kenlah belikan. Paling seronok Qistinalah. Banyak baju raya Qistina tahun nie. Inilah dia antara baju raya Qistina

 .
.
.
.
.
.
.
.
.


Dilaz lupa nak upload baju kurung dan kasut Qistina. Tahun nie Qistina ada 2 pasang baju kurung warna Pink. Cantik sangat.

P/S : Dilaz hanya beli sepasang baju kurung siap dan My Love lupa nak beli t-shirt raya. Masih ada masa nak shopping malam raya nanti. 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Hehehehe aqil pun dah get ready beg blk kg dia.. X sabor dah nak blk beraya ni.. ;)

Cik Rose Cute berkata...

banyaknya...baju raya Qistina....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails