PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

4/07/11

Tahu tak KFC ada Model??

 Kawan-kawan dah lunch belum? Dilaz baru nak masak nie. Sebelum nak masak, Dilaz nak update sikit Blog. Masa nak cari gambar untuk buat entri, Dilaz nampak gambar nie kat folder "Gambar HP lama". Gambar nie dah lama dah dan diambil 3 tahun yang lepas. Gambar masa Dilaz keje kat Guardian Tesco dan lunch bersama member2 time gaji kat KFC.


Gambar nie member yang candid. Buruk perangai kan


 Inilah dia model KFC


Pandai dia amik gambar, panggil masa orang tengah nganga mulut nak masukkan ayam. Teringat zaman-zaman bekerja dulu. Seronok sangat dan rindu kat kawan-kawan. Duduk rumah lama-lama nie boringlah dan rasa otak macam tak berkembanglah. Macam mana nak hilangkan rasa boring nie sebab Dilaz dah biasa bekerja.


Jom REGISTER CHURP CHURP...Dapat tambah RM anda

6 ulasan:

ann @ hatiberbunga berkata...

zaman muda2, you! ;)

MRS. K berkata...

arrggg.. tidak!!!

i pose u..

dilazfamily berkata...

ann:tak delah muda sangat, tapi masa tu belum beranak lagi

mrs k:jgn jelous.hehehe

tiefazatie berkata...

aiyak..sis..lama dh ifa xmkn kfc ni..sob2..

sedap tue!

hee..sis..nak mintak tlg sis komen n3 nie blh?

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq so much sis..=)

Cik Rose Cute berkata...

hihihi...memang lucu..

Tolong komen entry ni

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Mr Lonely berkata...

nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails